Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη 24χρονος για απόπειρα κλοπής ποδηλάτου

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής ποδηλάτου

Συνελήφθη χθες (10-05-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λάρισας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αποπειράθηκε  να αφαιρέσει ποδήλατο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, έξω από σχολικό συγκρότημα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κόφτης μεταλλικών αντικειμένων και μία πένσα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-05-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, διότι προκάλεσαν φθορές σε επτά Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε οδό της πόλης.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (10-05-2017) το βράδυ στον Ευαγγελισμό Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Γόννων, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και ενός μηνός, καθώς και σε χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για ψευδή αναφορά στην Αρχή και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Το εμπόριο ελπίδας καλά κρατεί!

Next Article

Τρεις συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για ναρκωτικά

Related Posts