Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη στη Λάρισα 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών δισκίων, απάτη και πλαστογραφία

Συνελήφθη στη Λάρισα ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών δισκίων, απάτη και πλαστογραφία

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (110) ναρκωτικά δισκία και ένα φωτοαντίγραφο πλαστογραφημένης ιατρικής συνταγής

Συνελήφθη, σήμερα (13-10-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών δισκίων, απάτη και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου και κατασχέθηκαν (110) ναρκωτικά δισκία, ένα φωτοαντίγραφο ιατρικής συνταγής και μία απόδειξη λιανικής πώλησης φαρμακείου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την (02-10-2015), ο 36χρονος μετέβη σε ιατρείο της πόλης, όπου του χορηγήθηκε από ιατρό συνταγή για ένα κουτί ναρκωτικών δισκίων.

Στη συνέχεια, ο δράστης πλαστογραφώντας στο σώμα της συνταγής μετέβη σε φαρμακείο ημεδαπού, όπου, εξαπατώντας τον, προμηθεύτηκε πέντε κουτιά ναρκωτικών δισκίων, με σκοπό την εμπορία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Ημερίδα με θέμα: «Οικογένεια: Ανάπτυξη και Εξέλιξη μέσω Κρίσεων»

Next Article

800 εκ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τρέχον ΕΣΠΑ στις 22 Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Related Posts

Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…