Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Αγιά Λάρισας για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη στην Αγιά Λάρισας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Αναζητείται για τα ίδια αδικήματα ομοεθνής συνεργός του

Κατασχεθήκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και χύμα αφορολόγητου καπνού, ένας σουγιάς και χρηματικό ποσό

Συνελήφθη, σήμερα (24-09-2015) το μεσημέρι στην Αγιά Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Επιπλέον, αναζητείται και ένας 41χρονος ομοεθνής συνεργός του, κατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς μετέβησαν σε χωράφι με ελαιόδεντρα, όπου προηγουμένως είχε διαπραχθεί κλοπή ποσότητας ελιών. Εκεί, εντόπισαν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, μέσα στο οποίο υπήρχαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, οι οποίοι βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατέσχεσαν:

• ποσότητα κάνναβης, κλώνους και φύλλα κάνναβης, συνολικού βάρους (290,8) γραμμαρίων,
• ποσότητα χύμα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (468,5) γραμμαρίων,
• μία νάιλον συσκευασία με άγνωστη ουσία σε βράχο, βάρους (23,6) γραμμαρίων,
• ένα σουγιά,
• ένα κινητό τηλέφωνο,
• δύο διαβατήρια αλβανικών Αρχών και
• το χρηματικό ποσό των (840) ευρώ.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών και των δύο προαναφερόμενων Υπηρεσιών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 49χρονου υπηκόου Αλβανίας λίγη ώρα αργότερα και τη σύλληψή του, ενώ από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των ενενήντα ευρώ.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς από κοινού με το συνεργό του που αναζητείται διέπραξαν την κλοπή στο χωράφι με τα ελαιόδεντρα, ενώ κατείχαν επίσης από κοινού τις ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών και του αφορολόγητου καπνού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές

Next Article

Πανελλήνιοι αγώνες Γενικής Αεροπορίας στην Καρδίτσα

Related Posts