Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν στον Τύρναβο Λάρισας δύο Αλβανοί για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης

Συνελήφθησαν στον Τύρναβο Λάρισας δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία των συλληφθέντων, καθώς και σε δεύτερη που χρησιμοποιούσαν ως οικία – καβάτζα, κατασχέθηκαν (1.650,9) γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθησαν, χθες (13-10-2015) το απόγευμα στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εξακριβώθηκε ότι οι δύο ομοεθνείς χρησιμοποιούν στον Τύρναβο οικία για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Χθες το απόγευμα, ακινητοποιήθηκε έξω από τη συγκεκριμένη οικία ο 32χρονος, από την κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (20,4) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (535) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε νομότυπες έρευνες που ακολούθησαν στην οικία – «καβάτζα», καθώς και στην οικία των συλληφθέντων σε άλλο σημείο της πόλης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • (1.630,5) γραμμάρια ηρωίνης,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • ένα notebook,
  • τρία κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των (2.245) ευρώ και των (13.700) αλβανικών λεκ.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 36χρονος εισήγαγε προχθές (12-10-2015) από την Αλβανία, τις κατασχεθείσες ποσότητες ηρωίνης, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

ΦΩΤΟ-1




Total
0
Shares
Previous Article

Ψήφισμα της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

Next Article

Εντυπωσίασε η παρουσία της «Λουτρά Σμοκόβου – ΔΟΛΟΠΙΑ ΑΕ ΟΤΑ»