Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα με 148 ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στην Καρδίτσα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (07-02-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης  (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 54, 26, 24 και 20 αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν έλεγχο στον 24χρονο και την 20χρονη, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή της 20χρονης και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με (148) ναρκωτικά δισκία, ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας 86χρονης ημεδαπής μία ιατρική συνταγή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 26χρονος ημεδαπός απέσπασε το ανωτέρω δελτίο αστυνομικής ταυτότητας συγγενικού του προσώπου και το παρέδωσε στους άλλους δύο συνεργούς του.

Στη συνέχεια, οι δύο ημεδαποί μετέβησαν στο ιατρείο του 54χρονου ημεδαπού, προσποιούμενοι συγγενικά πρόσωπα της 86χρονης, χρησιμοποιώντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, όπου ο 54χρονος εξέδωσε παράνομα ιατρική συνταγή με τα στοιχεία της 86χρονης, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν ήταν παρούσα, με την οποία οι δύο ημεδαποί προμηθεύτηκαν την προαναφερόμενη ποσότητα των ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, χθες (07-02-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (34) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης. Οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Σύλληψη δύο ημεδαπών, κατηγορούμενων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της αντίστασης, της εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθησαν, χθες (07-02-2017) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 69 ετών, διότι κατά τη διάρκεια νομότυπης διακοπής υδροδότησης σε οικία του 58χρονου από αρμόδιο συνεργείο της τοπικής Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, εξαιτίας μη συμμόρφωσής του με τις ισχύουσες διατάξεις και τον κανονισμό αποχέτευσης, ο 58χρονος απείλησε φραστικά και ακολούθως αποπειράθηκε με τσεκούρι να προκαλέσει σωματική βλάβη σε 56χρονο ημεδαπό, δημοτικό υπάλληλο, προκειμένου να τον εξαναγκάσει να σταματήσει την εργασία του, ενώ ο 69χρονος εξύβρισε το δημοτικό υπάλληλο. Το προαναφερόμενο τσεκούρι κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα (28/31-10-2016), ο 24χρονος διέρρηξε κεντρική είσοδο αποθήκης του Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό ορειχάλκινα ανταλλακτικά και εξοπλισμό, συνολικής   χρηματικής αξίας (7.758) ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article

Σε λειτουργία η Δανειστική Βιβλιοθήκη Σχολικών Βοηθημάτων του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Πεζοπορία στις παρυφές του όρους Ίταμος από τον ΕΟΣΚ