Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν στα Φάρσαλα 5 άτομα για διακεκριμένες κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί στα Φάρσαλα Λάρισας, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και τέσσερις περιπτώσεις απόπειρας κλοπής που διαπράχθηκαν στα Φάρσαλα

Συνελήφθησαν χθες (12-07-2016) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 20,20 26, 40 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο 20χρονοι, άνδρας και γυναίκα, διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες της (12-07-2016) δύο καταστήματα στην πόλη των Φαρσάλων από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα τρόφιμα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν παγκάρι Ιερού Ναού καθώς και ακόμη τρία καταστήματα.

Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ο 26χρονος κατά τις νυχτερινές ώρες της (11/12-07-2016) εισήλθε σε γραφείο ιερέα Ιερού Ναού στα Φάρσαλα και αφαίρεσε (12) ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, ένα φορητό υπολογιστή και (20) ασημένια φυλακτά, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 20χρονου ημεδαπού.

Ο 26χρονος παρέδωσε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων στον 43χρονο,  τα οποία βρέθηκαν κατά τη διενέργεια νομότυπης έρευνας στην οικία του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Η αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Επιπλέον, προέκυψε ότι μεσημβρινές ώρες της (11-07-2016) στην περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας, ο 20χρονος και ο 40χρονος προμηθεύτηκαν από αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ημεδαπό ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, τα οποία στη συνέχεια έκαναν χρήση μαζί με τους άλλους δύο ημεδαπούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων.




Total
0
Shares
Previous Article

Το νερό Θεόνη στηρίζει τις προσπάθειες για ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου

Next Article

Το ΕΠΑΜ για τους πλειστηριασμούς

Related Posts