Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Λάρισα, πατέρας και γιος, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου (70) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ένας σουγιάς και το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (16-07-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 55 και 29 ετών, πατέρας και γιος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο, επιβιβαζόμενο σε ποδήλατο και τον ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (3,7) γραμμαρίων, μία σύριγγα με διάλυμα ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, όπου βρισκόταν ο πατέρας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:

  • ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (65,8) γραμμαρίων,
  • μία ζυγαριά,
  • ένας αναδιπλούμενος σουγιάς με μήκος λεπίδας (3,5) εκατοστά,
  • δύο κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο ποδήλατο με το οποίο κινούνταν ο 29χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν με δενδρύλλια κάνναβης, αφορολόγητο καπνό και πιστόλια

Next Article

17 συλλήψεις σε αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία