Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν με ηρωΐνη στους Σοφάδες

 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στους Σοφάδες Καρδίτσας, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της απειλής 

Κατασχέθηκαν,  μεταξύ άλλων, πάνω από (45) γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ

Συνελήφθησαν, σήμερα (17-04-2018) το πρωί στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της απειλής.

Ειδικότερα, στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενήργησαν στην οικία τους αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (45,9) γραμμάρια ηρωίνης,
  • μία ζυγαριά,
  • τρία κινητά τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος, αντιλαμβανόμενος την επικείμενη έρευνα στην οικία τους, προσπάθησε ανεπιτυχώς να παρεμποδίσει τη διενέργειά της, απειλώντας φραστικά τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση για τον Κύπριο ποιητή και Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο Μουζάκι

Next Article

Β. Τσιάκος: Να σταματήσει αμέσως η εκταμίευση νερών από τη Λίμνη Πλαστήρα