Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διάρρηξη αυτοκινήτου στα Τρίκαλα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν χθες (23-08-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 46 ετών, διότι κατελήφθησαν ο πρώτος να προσεγγίζει το δεύτερο που επέβαινε σε αυτοκίνητο, με σκοπό να τον προμηθεύσει με ποσότητα ναρκωτικών, όμως αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο απέρριψε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη (σε μορφή βράχου), βάρους (105) γραμμαρίων. Η ηρωίνη και το προαναφερόμενο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (23-08-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διάρρηξη Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου Συνελήφθησαν προχθές (22-08-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 49 και 48 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγο νωρίτερα διέρρηξαν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο 54χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.



Total
0
Shares
Previous Article

Περιορίζεται η πώληση γεωργικών φαρμάκων για επαγγελματική χρήση

Next Article

Συνεδριάζουν το Δ.Σ. και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας