Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθησαν για κλοπή σχαρών φρεατίων απόφραξης όμβριων υδάτων

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Καρδίτσα, κατηγορούμενοι για κλοπή σχαρών φρεατίων απόφραξης όμβριων υδάτων

Αφαίρεσαν συνολικά έξι σχάρες φρεατίων, μισές από τις οποίες είναι ιδιοκτησίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καρδίτσας

Συνελήφθησαν, σήμερα (29-09-2015) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για κλοπή από κοινού.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να μεταφέρουν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο έξι συνολικά σχάρες φρεατίων απόφραξης όμβριων υδάτων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί είχαν αφαιρέσει τις σχάρες, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, από δύο διαφορετικά σημεία της πόλης με σκοπό την πώλησή τους, ενώ τρεις από αυτές είναι ιδιοκτησίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καρδίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) και οι υπόλοιπες 48χρονου ημεδαπού.

Τα κλοπιμαία, το προαναφερόμενο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, καθώς και τρία διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν μέσα στο όχημα κατασχέθηκαν, ενώ οι σχάρες αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

sxares




Total
0
Shares
Previous Article

«Πράσινο φως» για την ολοκλήρωση του υδροηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα

Next Article

Ληστεία σε βάρος 31χρονου στην Καρδίτσα