Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 27 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου 3, 3ος όροφος)  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης   (29-6-2017).
  2. Εκλογές για την ανάδειξη Α΄ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, μετά τον αδόκητο θάνατο του Χρήστου Σαλιαράκη.
  3. Ορισμός ενός (1) μέλους του επιμελητηρίου και ενός (1) υπαλλήλου αυτού με τους αναπληρωτές τους, για συμμετοχή τους στην Εκλογική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό ύψους δαπανών για την προετοιμασία – διοργάνωση της «15ης Εμποροβιοτεχντικής ‘Έκθεσης Καρδίτσας».
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό ύψους δαπανών για την προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανανέωση της σύμβασης μεταξύ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και της KNOWLEDGE AE, για τις υπηρεσίες CLOUD.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις εκδηλώσεις «ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥΠΟΛΗ 2017»
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με οικονομική συμμετοχή του Επιμελητήριου σε πολυτελή έκδοση λευκώματος του κου Γιαννάκη.
  9. Ενημέρωση σχετικά με πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τον καθορισμό των Δημοτικών Τελών των επιχειρήσεων.
  10. Διάφορα- Προτάσεις.

Ο Πρόεδρος

ΒΥΡΩΝ ΠΑΠΠΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Στις 11 Οκτωβρίου το συνέδριο των Ελλήνων Ανθοπαραγωγών

Next Article

Στον Α.Σ.Καρδίτσας ο Θωμάς Αμπαράς