Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

.

7η Πρόσκληση σε συνεδρίαση

 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 3, 4, 6 & 7 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 21-3-2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00΄μ.μ  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 4ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας έτους 2018 (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Γούλας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δ.Ο.Π.Α Καρδίτσας έτους 2018 (εισ.: πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ Μιχ. Τάντος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμπληρωματική εκλογή ενός αντιπροσώπου του Δήμου Καρδίτσας στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Σμοκόβου (εισ.: αντιδήμαρχος Ιω. Σβάρνας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821 (εισ.: εντετ. δημ. σύμβουλος Κων. Ψημμένος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραλαβή μελέτης του έργου “Αλλαγή συστήματος θέρμανσης στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ” και καθορισμός τρόπου ανάθεσης (εισ.: Β. Ελευθερίου)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης της προμήθειας καυσίμων κίνησης Δήμου Καρδίτσας και φορέων του έτους 2018 (συνοπτικός διαγωνισμός λόγω ατελέσφορης διαδικασίας του ανοιχτού ευρωπαϊκού διαγωνισμού έτους 2018) (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τρόπου ανάθεσης της προμήθειας τροφίμων Δήμου Καρδίτσας έτους 2018 (συνοπτικός διαγωνισμός μέχρι την κατακύρωση του ανοιχτού διαγωνισμού) (εισ.: Ιω. Κατσαούνος)

Screenshot 1 1




Total
0
Shares
Previous Article

Περισσότερη πυρασφάλεια στον μύλο Ματσόπουλου

Next Article

Πανάξιος πρωταθλητής ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»

Related Posts