Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 19η Ιουλίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Β’ τριμήνου (Απριλίου-Ιουνίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2015. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οργάνωση/συνδιοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στο Δήμο (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απόδοση πιστώσεων στην Σχολική επιτροπή Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα (Εισηγητής: κ. Βασιλική Ξηροφώτου, Αντιδήμαρχος)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση συστάδων Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Φυλακτής για απόληψη τεχνικής ξυλείας και καυσοξύλων ελάτης (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση συστάδων Δημοτικού Δάσους Τ.Κ. Νεοχωρίου για απόληψη τεχνικής ξυλείας ελάτης (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για μετατόπιση: α) στύλου Δ.Ε.Η. στη θέση «Καλαντζέικα» της Τ.Κ. Μορφοβουνίου για τη διάνοιξη δημοτικής οδού και β) στύλου Δ.Ε.Η. στη θέση «Θωμά Στεργιόπουλου» της Τ.Κ. Κερασέας για τη διάνοιξη δημοτικής οδού (Εισηγητής: Πρόεδρος)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την πορεία εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με τις οποίες έγιναν δεκτές οι σχετικές αγωγές (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Σακελλαρίου, Αντιδήμαρχος)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Σκότη Γεώργιου για αντικατάστασή του από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου (Εισηγητής: Πρόεδρος)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ψήφιση σχετικής πίστωσης για έξοδα ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δαπάνης και απόδοση πίστωσης της συνδιοργάνωσης εκδήλωσης με τον Ιππικό Όμιλο Καρδίτσας (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μεσενικόλα Εισηγητής: κ. Γεώργιος Γώγουλος, Αντιδήμαρχος)

14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Παπουτσή Φώτιου του Αστεριάδη για παραχώρηση χρήσης χώρου της πλαζ Πεζούλας (Εισηγητής: Πρόεδρος)

15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κοντοστέργιου Στέφανου του Θωμά για ενοικίαση ξύλινου οικίσκου στον κόμβο Μορφοβουνίου (Εισηγητής: κ. Πέτρος Μπουραζάς, Αντιδήμαρχος)

16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Μαμούρη Γεώργιου που αφορά σε κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην Τ.Κ Κρυονερίου ((Εισηγητής: Πρόεδρος)

17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κούση Ιωάννη του Κωνσταντίνου για επανεξέταση απόφασης Δ.Σ. για κοινόχρηστο χώρο πλατείας Τ.Κ. Μοσχάτου. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Σκόνδρας, Δημοτικός Σύμβουλος)

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση της κ. Μορέ Αγορίτσας του Αποστόλου για διακοπή σύνδεσης ύδρευσης. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

19. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Τσουκαλά Γεώργιου του Αριστοτέλη για βεβαίωση χρόνου δημιουργίας οικοπέδου (Εισηγητής: Πρόεδρος)

20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Σακελλαρίου Δημήτριου του Γεωργίου για διαγραφή οφειλής. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

Ο Πρόεδρος
Θωμάς Στεργιόπουλος




Total
0
Shares
Previous Article

Ψήφισμα με τα αιτήματά τους επέδωσαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας απεργοί

Next Article

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας

Related Posts