Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Προσκλήσεις συνεδριάσεων Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69, 266 και 267 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 12η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 με θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα οικ. έτους 2016

Ο Πρόεδρος
Θωμάς Στεργιόπουλος


Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 12η Οκτωβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και του 2ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου «Εγκατάσταση ξύλινου οικίσκου (αναψυκτήριου) στη θέση Λειβάδι Τ.Κ. Πεζούλας (Α.Μ.: 25/2013) (Εισηγητής: Πρόεδρος)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα LIFE Φύση και Βιοποικιλότητα. (Εισηγητής: κ. Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Κρομμύδα Κωνσταντίνου του Αποστόλου για παραχώρηση τμήματος οικοπέδου του σε κοινή χρήση. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση των κκ. Βασιλείου Δημητρίου και Τρύφωνα του Σπυρίδωνος για παραχώρηση τμήματος οικοπέδου του σε κοινή χρήση. (Εισηγητής: Πρόεδρος)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016 (Εισηγητής: )

Ο Πρόεδρος
Θωμάς Στεργιόπουλος




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: 8η Διεθνής Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών

Next Article

2 συλλήψεις στην Καρδίτσα και 1 στα Τρίκαλα για ναρκωτικά