Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας την Τρίτη 22 Νοεμβρίου

Την 22η του μηνός Νοεβρίου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Την 22η του μηνός Νοεβρίου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 16/2016 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα: 

1ο .Συζήτηση και λήψη απόφασης για  χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης( 5 αιτήσεις). Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο . Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια χρήσης μουσικής (2 αιτήσεις) Εισηγήτρια :  Ευφροσύνη Αθανασίου

3ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια  παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής(3 αιτήσεις) Εισηγήτρια:   Ευφροσύνη Αθανασίου

 4ο . Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά παραχώρηση χρήσης χώρου στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Καρδίτσας, στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να διωργανωθεί από το γραφείο Νεότητός της χριστουγεννιάτικη εορταγορά, την 18η Δεκεμβρίου, Κυριακή στις 12 μ.μ. Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ψημμένος.

5ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την ίδρυση Λαϊκών Αγορών στην πόλη της Καρδίτσας. Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Μπακαλάκου Σωτηρία.

6ο.  Συζήτηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση χώρου, στο Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ψημμένος.

7οΣυζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά παραχώρηση χρήσης τμήματος κτηρίου επί της οδού Παναγούλη 1 για τη στέγαση του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας.  Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Γεννάδιος Ιωάννης.                                                                                 

8ο. Συζήτηση και εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση χώρου, στο Ερασιτεχνικό Σωματείο Π.Σ. Εθνικός Αστήρ Καρδίτσας για επιπλέον 10 έτη. Εισήγηση: αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Ψημμένος.

 9ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης που αφορά την μείωση ή μη, μισθώματος εκμισθωμένου δημοτικού  καταστήματος Ι-11, της Δημοτικής Αγοράς, της Δ. Κ. Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας(άρθρο 9 Ν. 4071/2012). Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων 

10ο. Συζήτηση και λήψη γνωμοδότησης σχετικά με την εκμίσθωση ή όχι του Κ-17, δημοτικού   καταστήματος, της Δημοτικής Λαχαναγοράς, της Δ. Κ. Καρδίτσας του Δήμου Καρδίτσας. Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων


Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας                                                                                                                                                           

Αρτεσιανού 1   3ος οροφος 

ΤHΛΕΦΩΝΟ 24413  50729


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Παναγιώτα Βράντζα: Εξισωτική Αποζημίωση 2016

Next Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία