Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας

Την 18η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2016 ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί η 14/2015 συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας με Θέματα :

1ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης( 5 αιτήσεις).
Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

2ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια χρήσης μουσικής (1 αίτηση)
Εισηγήτρια : Ευφροσύνη Αθανασίου

3ο. Συζήτηση & λήψη απόφασης για Άδεια παράτασης του ωραρίου λειτουργίας μουσικής(1 αίτηση)
Εισηγήτρια: Ευφροσύνη Αθανασίου

4ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που αφορά την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση χώρου στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Καρδίτσας την 6η Νοεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση-ενημέρωση από την ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας.

5ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά προτάσεις για την ανάπλαση μικρών Κοινοχρήστων χώρων προκειμένου να συμπεριλειφθούν στην μελέτη για ένταξη της χρηματοδότησης στο νέο LEADER 2014-2020.

6ο. Συζήτηση & εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για καθορισμό τιμής μονάδας για την προσκύρωση δημοτικής έκτασης στο ΟΤ 163 (Καραγεώργος Ε. Αναγνώστου Κυριακούλα).
Εισήγηση: Κουτσάφτης Σπύρος

7ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης που θα αφορά τα προτεινόμενα έργα και παρεμβάσεις για τη σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017.
Εισήγηση: Μπακαλάκου Σωτηρία

8ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την ένταξη στο σχέδιο πόλης ως πεζοδρόμου πλάτους 4,00 μ. Παρόδου της οδού Ταλιαδούρου για την εξυπηρέτηση των παροδίων.
Εισήγηση: Κουτσάφτης Σπύρος

9ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την εξέταση πρότασης δημιουργίας μικρού πλατώματος στην συμβολή 18ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ΚΑΠΟΔΗΣΤΡΙΟΥ προς αποφυγή προσκύρωσης.
Εισήγηση: Κουτσάφτης Σπύρος

10ο. Συζήτηση & γνωμοδότηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που αφορά την χωροθέτηση μιας θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμεΑ επί της Γακιοπούλου Ι.
Εισήγηση: Δημητρίου Σταύρος

Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας
Αρτεσιανού 1 3ος οροφος
ΤHΛΕΦΩΝΟ 24413 50729

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Χέρι χέρι η Κοινωνική Αλληλεγγύη και ο Αθλητισμός στα Τρίκαλα!

Next Article

Ημερίδα ΠΕΔ: Νέες μορφές συνεργατισμού και η συμβολή τους στην αγροτική οικονομία

Related Posts