Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίασε χθες βράδυ για πρώτη φορά στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας το νέο Δ.Σ

.

Των νέων Τομεαρχών και Αναπληρωτών Τομεαρχών ( διευρυμένη ΝΟΔΕ)

Υπό την προεδρία του κ. Λάμπρου Τσιούκη, προέδρου της ΝΟΔΕ.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Τσιούκης, αφού αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες του καθενός, επεσήμανε ότι οι νέοι Τομεάρχες και Αναπληρωτές Τομεάρχες έχουν ενσωματωθεί και είναι πλέον μέλη της ΝΟΔΕ. Καλούνται να παίξουν σημαντικό ρόλο με τη συμμετοχή τους  αφενός μεν με την ανάδειξη θεμάτων και προβλημάτων που αφορούν στην Καρδίτσα, αφ ετέρου δε θεμάτων που αφορούν τη χώρα μας και να δώσουν το δικό τους στίγμα .

Στόχος, τόνισε ο κ. Τσιούκης , είναι να αποτελέσει η ΝΟΔΕ Καρδίτσας ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της παράταξης , η οποία δίνει μια δύσκολη μάχη απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’αυτό και ζήτησε από τους νέους Τομεάρχες και Αναπληρωτές Τομεάρχες δουλειά, υπευθυνότητα και πνεύμα συνεργασίας, προκειμένου και η λειτουργία του συγκεκριμένου οργάνου να είναι η καλύτερη δυνατή και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα , την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Διευκρίνισε ακόμη ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να βρίσκονται σε εγρήγορση και ετοιμότητα. ‘’ Όλοι μαζί θα δώσουμε τις μάχες σε όλα τα επίπεδα’’, είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Από την πλευρά τους οι νέοι Τομεάρχες και Αναπληρωτές Τομεάρχες τόνισαν την ανάγκη να γίνει η ΝΟΔΕ Καρδίτσας το ‘’εργαλείο’’ για την προώθηση ζητημάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη, την οικονομία , τον πολιτισμό, αλλά και την προσπάθεια να οδηγηθεί η χώρα σύντομα σε εκλογές, που θα φέρουν την νίκη για τη μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα της συμμετοχής της ΝΟΔΕ Καρδίτσας στη ΔΕΘ , στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Μάθημα πολιτισμού από τον Μ.Σ. Σοφάδων και το Σύλλογο Εβριτών

Next Article

Ο Κώστας Μακεδόνας στο Θέατρο Κτιμένης της Λίμνης Σμοκόβου

Related Posts