Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύλης συνεδρίασε σήμερα, στις 17-5-2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην έδρα του Δήμου, υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Τουρισμού – Πρόνοιας – Υγείας – Αθλητισμού, κο. Βησσαρίωνα Τζάνη, Αναπληρωτή του Δημάρχου Πύλης,  με θέμα το Συντονισμό και την Εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου στα πλαίσια της αντιμετώπισης κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων κατά την αντιπυρική περίοδο, καθώς και των ενεργειών για την πρόληψη των πυρκαγιών στο Δήμο Πύλης.

Ο Αντιδήμαρχος Πύλης κος Βησσαρίων Τζάνης υπογράμμισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και όλες οι Τοπικές Κοινότητες βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα για συνεργασία, προκειμένου και σε αυτήν την αντιπυρική περίοδο να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ο Δ/ντής ΓΕΑ/ΣΜΥ, ο Υποδιοικητής Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Τρικάλων, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Τρικάλων, ο Προϊστάμενος του Δασονομείου Πύλης, εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Πύλης, υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πύλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων της περιοχής και άλλοι εκπρόσωποι εμπλεκόμενων φορέων.

DSC08804

DSC08805

DSC08806

DSC08807

 




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν στην Καρδίτσα τέσσερις ημεδαποί που διέπρατταν απάτες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων

Next Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία