Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συναυλία επι τη λήξει της σχολικής χρονιάς στο Παυσίλυπο του Ωδείου Ευθυμιάδη

Σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9 μ.μ.

Η ΘΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΟΛΙΣΤ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 

Παραδοσιακή και κλασική μουσική συνυπάρχουν στην  Συναυλία Μουσικής του Ωδείου Καρδίτσας- Κων/νος Ευθυμιάδης, που θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο χώρο του Παυσίλυπου, σήμερα Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 στις 9 μ.μ, επί τη λήξει της σχολικής χρονιάς.

Το Ωδείο – Ευθυμιάδη κλείνοντας μια καρποφόρο και παραγωγική σχολική χρονιά ολοκληρώνει τις καλλιτεχνικές του εκδηλώσεις με μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή συναυλία με τη συμμετοχή καθηγητών, σπουδαστών και μουσικών συνόλων. Πρωτότυπη καθώς θα παρουσιαστούν έργα της οπερατικής μουσικής φιλολογίας από σολίστ της Καρδίτσας, ενώ ταυτόχρονα θα ερμηνευτούν παραδοσιακά τραγούδια από το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του Ωδείου.

Λαμβάνουν μέρος:

  1. Η τάξη Μονωδίας – Τραγουδιού του Ωδείου, που θα παρουσιάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο έντεχνης ελληνικής και κλασικής μουσικής. (Καθηγήτρια η Κατερίνα Οικονόμου, σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου). Στο πιάνο συνοδεύει η καθηγήτρια πιάνου Γιούλη Αγιώτη.
  2. Το παραδοσιακό σχήμα του Ωδείου, που θα ερμηνεύσει τραγούδια της ελληνικής παράδοσης (Κλαρίνο ο καθηγητής του Ωδείου Βασίλης Σιλιόγκας).
  3. Η κιθαριστική ορχήστρα και η ορχήστρα εγχόρδων- βιολιών σε ελληνικό, ξένο και κλασικό ρεπερτόριο.
  4. Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου, υπό τη Διεύθυνση της Γιούλης Αγιώτη.

Το Ωδείο φιλοξένησε στους χώρους του δύο καταπληκτικές συναυλίες τις τελευταίες μέρες. Η πρώτη με το TRIO MYTHOS της Ρώμης (πιάνο, βιολί, τσέλο) και η δεύτερη ρεσιτάλ πιάνου με τον Σέρβο Ivan Basic, προσφέροντας στους γονείς, μαθητές, καθηγητές, χορωδούς και φιλόμουσο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες.

Την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εξετάσεις του Ωδείου ετήσιες προαγωγικές, πτυχιακές και διπλωματικές.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου ο 5ος “Faethon Olympus Marathon” με αφετηρία και τερματισμό στον Κοκκινοπηλό

Next Article

Δυναμικά συνεχίζεται η 49η Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ

Related Posts

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας Κώστας Τέλιος για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιου στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Περί θεματικού πάρκου

Του Κώστα Τέλιου, Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας