Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συναυλία Γεράσιμου Ανδρεάτου στη Λίμνη Στεφανιάδας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών 2016 Ν. Καρδίτσας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Aργιθέας και το Σύλλογο Στεφανιωτών Αργιθέας Καρδίτσας «Η ΙΤΙΑ» και την Π.Ο.Α.Σ. συνεχίζει το πρόγραμμα των συναυλιών του φετινού καλοκαιριού.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:30 στη Λίμνη Στεφανιάδα του Δήμου Αργιθέας θα απολαύσουμε το σπουδαίο ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει στο χώρο τόσο για την υπέροχη φωνή του και τις επιλογές των τραγουδιών του όσο και για το ήθος του, έρχεται στη Λίμνη Στεφανιάδα του Δήμου Αργιθέας για μια μοναδική συναυλία – γιορτή με τους αγαπημένους του φίλους!

Μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια – σταθμοί στην καριέρα του Γεράσιμου. Ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο, θα μας φέρει στο νου γλυκιές αναμνήσεις από χρόνια ξέγνοιαστα με τραγούδια που όλοι έχουμε λατρέψει και τραγουδήσει, με μοναδικές δυνατές ερμηνείες από την μεγάλη προσωπική του δισκογραφία, με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους, με πολλές όμορφες μουσικές εκπλήξεις-ντουέτα με τους αξιόλογους συναδέλφους του που θα συγκινήσουν και θα ξεσηκώσουν το κοινό.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ & ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΙΩΤΩΝ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ «Η ΙΤΙΑ»

Ο Σύλλογος Στεφανιωτών αποτελεί ένα από τα πιο δραστήρια πολιτιστικά σωματεία της περιοχής της ορεινής Αργιθέας Θεσσαλικών Αγράφων. Στο τοπικό διαμέρισμα Στεφανιάδας του Δήμου Αργιθέας, στην καρδιά της Πίνδου, υπάρχει η τελευταία φυσική λίμνη που έχει σχηματιστεί στην Ελλάδα το έτος 1963, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούμε εκδηλώσεις προκειμένου να αναδείξουμε τη σπανιότητα του τόπου.

Με αφορμή την ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε, παρουσιάζεται μία εκπληκτική ευκαιρία να προβληθεί η λίμνη μέσα από τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016, όχι μόνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από αυτή, αλλά και μέσα στην ίδια τη λίμνη. Πρόκειται για πρωτοβουλία που πρώτη φορά επιχειρείται στην περιοχή. Ως εκ τούτου, από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα (09.00-14.00 & 17.30-21.00), την πρώτη ημέρα θα παρουσιάστουν στους Αργιθεάτες τα ολυμπιακά αθλήματα της Τοξοβολίας και του Κανόε Καγιάκ στη Λίμνη Στεφανιάδα. Η επίδειξη της Τοξοβολίας θα γίνει από  προπονητή κάτοχο level 1 που από τώρα έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για εκείνη τη χρονική περίοδο. Η επίδειξη του Κανόε Καγιάκ θα γίνει από έμπειρους προπονητές.

Αμέσως μετά, θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκομένους να απολαύσουν το μοναδικό βίωμα της συμμετοχής στα εντυπωσιακά αυτά αθλήματα. Είναι αυτονόητο πως απαράβατα θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας που θα υποδειχθούν από τα έμπειρα αθλητικά στελέχη που θα αναλάβουν τις επιδείξεις και τις συμμετοχές.

Στις 21.00 το βράδυ θα ξεκινήσει το Music by the LAKE Festival με τη συμμετοχή 7 συγκροτημάτων ροκ, έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής που εξασφάλισε η Νεολαία της Π.Ο.Α.Σ. Ειδικότερα, θα απολαύσουμε τους: MUSIC BOX, ONE NIGHT JAM, NORMA, REBELTIKO ENCHORDO, THE MORTIZ BAND, ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ & την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ με τους ΜΑΚΗ ΒΙΛΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

Όλη η προσπάθεια συντελείται με τη συνδιοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων, της Συντονιστικής Επιτροπής Νεολαίας Π.Ο.Α.Σ., του Δήμου Αργιθέας & της Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας και με τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Δάφνης Καλαβρύτων και της EcoAction.

Το επόμενο βράδυ της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2016, «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…» και συγκεκριμένα στη Λίμνη Στεφανιάδα, καθώς στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λιμνών Καρδίτσας 2016 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας μεγάλη συναυλία με τον μοναδικό Γεράσιμο Ανδρεάτο. Και σε αυτή την προσπάθεια έχουμε μαζί μας τον Δήμο Αργθέας και την Π.Ο.Α.Σ. ως συνδιοργανωτές.

Σας περιμένουμε όλους στις 10 και 11 Αυγούστου 2016 στη Λίμνη Στεφανιάδας!

ANDREATOS-GERASIMOS-STEFANIADA

STEFANIADA-KANOE-KAGIAK




Total
0
Shares
Previous Article

Κλειστό από την Πέμπτη το γυμναστήριο Μουζακίου

Next Article

Το μυαλό μας και μια ...λύρα απόψε στη Βατσουνιά