Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνέργεια Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» και ΔΗΚΕΔΗΜ

 

Ένα όμορφο τουρνουά βόλεϊ διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Μουζακίου, την Παρασκευή 21/12/18 με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα ο σύλλογος ζήτησε από τους φιλάθλους, αντί εισιτηρίου να προσφέρουν τρόφιμα, για να ενισχυθούν οι ευάλωτες οικογένειες αυτές τις γιορτινές μέρες.

Στη συνέχεια τα τρόφιμα αυτά παραδόθηκαν, μέσω του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Πολύζου Ιωάννη στη ΔΗΚΕΔΗΜ παρουσία του δημάρχου κ. Κωτσού Γεώργιου, της προέδρου της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη Φανής και των υπαλλήλων του Βοήθεια στο Σπίτι. Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες οι οποίες δεν ενισχύονται από κανένα κοινωνικό εισόδημα.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ, ευχαρίστησαν θερμά το Γυμναστικό Σύλλογο για την ευγενική αυτή χειρονομία, τον συνεχάρηκαν για την πρωτοβουλία και ευχήθηκαν το εγχείρημά τους αυτό να αποτελέσει παράδειγμα και σε άλλους φορείς έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.




Total
0
Shares
Previous Article

Β2 ΕΠΣΚ: ΑΟ Μαγούλας-Εθνικός Καρδίτσας ..Ματς για γερά νεύρα!!!!

Next Article
nea elpida logo

Ψηφιοποιήθηκαν τα Δημ. Σχολεία του Δ. Μουζακίου με δωρεά του κ. Αθ. Καρύδα!!!

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…