Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνέντευξη Τύπου Τρίκαλα BC Aries – Ρέθυμνο Cretan Kings

Μπορεί οι «κυανέρυθροι» να ταλαιπωρήθηκαν απο τραυματισμούς και να έκαναν προπονήσεις με ελάχιστους παίκτες τις τελευταίες μέρες αλλά με την βοήθεια του κόσμου έφτασαν σε μία ακόμη σπουδαία νίκη, με 76-67 επί του Ρεθύμνου και πλέον με οχτώ νίκες στο τσεπάκι τους φιλοδοξούν  να καταρρίψουν το ρεκόρ νικών σε μία σεζόν (9 νίκες το ανώτερο).

Με την βοήθεια του κόσμου τα Τρίκαλα και με όλους τους παίκτες να βοηθούν τα μέγιστα η νίκη ήρθε μέσα σε αποθέωση στο κατάμεστο Δημοτικό κλειστό.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-28, 56-41, 76-67

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Καστρίτης): Κάφεϊ 15(1), Εζιούκου 8 , Μπιρούτα 13 (1), Τσαγκαράκης 9 (3), Μπάρλοου 2 1(2), Λίποβι 7 (1), Πουλιανίτης, Καλλές, Βαρυτιμιάδης, Μανωλόπουλος 3 (1).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Ν. Βετούλας): Κώττας, Χριστοδούλου 8 (1), Άρνολντ 17 (3), Φιτζπάτρικ 11 (2), Τάλτον 11 (3), Ραζής,  Καμπερίδης 1, Λέμον Τζούνιορ 8, Γιαννόπουλος 11.

Γιάννης Καστρίτης (Τρίκαλα BC Aries): «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με υψηλούς στόχους. Μία νίκη που ήρθε μετά από ένα δεκαήμερο ιδιαίτερα δύσκολο.  Είχαμε και στο παρελθόν τραυματισμούς αλλά αυτές τις μέρες ήταν πραγματικά δύσκολο καθώς  κάναμε προπονήσεις με οχτώ και εννιά άτομα.. Παρ΄  όλα αυτά είδαμε ότι οι παίκτες μας  έκαναν κατάθεση ψυχής και αυτό φαίνεται στην διαφορά των ριμπάουντ. Απο την στιγμή που δώσαμε έμφαση στην άμυνα με την βοήθεια του κόσμου στην συνέχεια  βρήκαμε και το σκορ. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου, εμείς πρέπει  να επιστρέψουμε υγιείς στις προπονήσεις και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια. Ευχαριστούμε και πάλι τον  κόσμο για την στήριξη του».

Άγγελος Τσαγκαράκης (Τρίκαλα BC Aries): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη που είναι σημαντική. Μαθηματικά μπορεί να μην ξέρουμε ότι θα είμαστε και του χρόνου στην Α1 αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαστε καλά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε δυνατά και τώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλο. Θα πάμε χωρίς άγχος και χωρίς φόβο με πάθος για να κάνουμε ίσως ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε μέσα στην ΑΕΚ. Είχαμε πολλά προβλήματα τις τελευταίες μέρες και κάναμε προπόνηση με οχτώ παίκτες. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός και σήμερα  μας έδωσε πολύ ενέργεια».

Νίκος Βετούλας (Ρεθυμνο Cretan Kings): «Θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα που βγάζουμε μεγάλες μεταπτώσεις στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό  μπορεί να οφείλεται στους νεαρούς Έλληνες που έχουμε αλλά και σε κάποιους Αμερικάνους που παίζουν πρώτη φορά εκτός Αμερικής όπως ο Τάλτον. Πρέπει αυτό να προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, δηλαδή τα αμυντικά ριμπάουντ και τις προσωπικές άμυνες, κομμάτια που μας πόνεσαν ώστε  να έχουμε καλύτερη εικόνα,  μεγαλύτερη διάρκεια αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με την Κύμη. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα και στον Γιάννη Καστρίτη».

Ηλίας –Άγγελος Θεοδωρίδης (Ρέθυμνο Cretan Kings): «Ξέραμε ερχόμενοι στα Τρίκαλα ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Στα πρώτα 17 λεπτά  ακολουθήσαμε το πλάνο μετά κάναμε κάποια ομαδικά λάθη και δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα»




Total
0
Shares
Previous Article

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Next Article

Ευχές του Συνδέσμου Αξιωματικών Καρδίτσας