Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση των μελών της εθελοντικής ομάδας Φίλων Ζώων Μουζακίου

.

 Την Τρίτη, 16/01/2018 τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Φίλων Ζώων Μουζακίου, πραγματοποίησε συνάντηση προκειμένου να θέσουν τους στόχους και την στρατηγική δράσης για το 2018, όπως επίσης συζητήσανε διεξοδικά για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών όπως ο μικρός snoopy ο οποίος ‘’παρίσταντο’’ στη συνάντηση αν και τραυματισμένος, λαμβάνοντας όμως την αγάπη και τα χάδια όλης της ομάδας. Η ομάδα ενήργησε άμεσα προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα και κάποια μέλη τον φιλοξενούν μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του και φυσικά έχει δρομολογηθεί ήδη και η υιοθεσία του.

 Είναι ευτυχές το γεγονός ότι στην ομάδα έχουν ενταχθεί και νέα μέλη, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα ότι ένα μέρος της νεολαίας ΝΑΙ προβληματίζεται, ΝΑΙ είναι ευαισθητοποιημένο, ΝΑΙ αναζητά τρόπους παροχής βοήθειας με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Οι συναντήσεις των μελών γίνονται σε τακτική βάση και έχουν καταφέρει ήδη να γίνει αποπαρασίτωση, εμβολιασμός και στείρωση σε κάποια αδέσποτα της περιοχής με ευτυχή κατάληξη την υιοθεσία τους. Πρωταρχικό μέλημα της ομάδας είναι η εύρεση κατάλληλου χώρου βραχείας φιλοξενίας των τραυματισμένων ή άρρωστων ζώων, ευελπιστώντας κατά κύριο λόγο στη βοήθεια του Δήμου ή στη συμβολή συνδημότη εθελοντή για την επίλυσή του.

 Τέλος, η ομάδα καλεί όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην ομάδα ή να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, να επικοινωνήσει μέσω της σελίδας στο facebook ‘’Φίλοι Ζώων Μουζακίου’’.

 Η προστασία των ζώων είναι υπόθεση όλων μας και ας μην ξεχνάμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…. για όλους !

Φίλοι Ζώων Μουζακίου

filoi zwwn Mouzakiou 1

filoi zwwn Mouzakiou 2

filoi zwwn Mouzakiou 3

 




Total
0
Shares
Previous Article

Κοπή πίτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Οι νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ διαλύουν τους οπτικούς και τους οπτομέτρες

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”