Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας με νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

iatrikos Karditsas nosokomeio diefthinti

 Την Παρασκευή 31/01/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Δημήτριο Κεχαγιά,  κατά την οποία του ευχηθήκαμε για το διορισμό και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τα χρονίζοντα προβλήματα του Νοσοκομείου μας που αφορούν στις ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, την ενίσχυση του τεχνικού τμήματος του νοσοκομείου, τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος τόνισε την υπερπροσπάθεια των ιατρών που στηρίζουν το Νοσοκομείο κάτω από αντίξοες συνθήκες και υπογράμμισε την αναγκαιότητα της κάλυψης των θέσεων με μόνιμο προσωπικό τονίζοντας πως την επόμενη διετία οι αποχωρήσεις των ιατρών λόγω συνταξιοδότησης μπορούν να δημιουργήσουν τεράστιες δυσλειτουργίες .

Ο νέος Διοικητής υποσχέθηκε να συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς και να πράξει ότι καλύτερο μπορεί για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν το Νοσοκομείο του νομού μας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην πρόσληψη

μόνιμου ιατρικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία όλων των κλινικών και ιδιαίτερα αυτών που δε δύνανται να εφημερεύουν όλο το μήνα.

Τέλος  ο ΙΣΚ διαβεβαίωσε το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου μας πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες αυτές και ευελπιστεί ότι με αγαστή συνεργασία  θα δοθούν οι κατάλληλες λύσεις με στόχο πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

 Το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει εύρυθμα και σε αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΙΜΟΣ ΘΩΜΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
toev sellanon

Δημοπρατείται η προμήθεια υλικών αγροτικής οδοποιίας για τον ΤΟΕΒ Σελλάνων

Next Article
Οι ταινίες της εβδομάδας στο Θερινό Κινηματογράφο Καρδίτσας

Οι ταινίες της εβδομάδας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας