Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Με το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις εθελοντισμού του συλλόγου τα τελευταία χρόνια μέσα από ένα πλαίσιο ποικίλων δραστηριοτήτων και ιδιαίτερα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ραδιοερασιτέχνες κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων αυτών. Παράλληλα τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για την κλοπή ενός αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη ο οποίος είχε αποδοθεί από την Πολιτική Προστασία και χρησίμευε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Κ. Αγοραστός ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την ενημέρωση σε μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν και σημείωσε ότι αναζητούνται τρόποι αντικατάστασης του αναμεταδότη στην Καλλιπεύκη. Παράλληλα τόνισε ότι: «Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική αξία. Αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Επιπλέον, αποτελεί μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και συνύπαρξη. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον συνάνθρωπο».

Στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Λούγκος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο γραμματέας κ. Βασίλης Μελίγκας, ο ταμίας κ. Θωμάς Γεωργατζάς και το μέλος κ. Θωμάς Θεοδώρου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Forum Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Καρδίτσα

Next Article

Ξεκινά η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού για τα παράλια της Αγιάς προϋπολογισμού 4,7 εκατ. ευρώ