Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Δ. Μουζακίου

protovathmia Karditsas dimarxos Stathis slide

Την Τρίτη 23-06-2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Δ. Μουζακίου κ. Στάθη Φάνη, στο γραφείο του στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Κουτής Βάιος, ο Γ. Γραμματέας Ταξιάρχης Δημήτριος, ο Ταμίας Θεολόγης Στέφανος και η Οργανωτική Γραμματέας Μητσοπούλου Μαρία.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ., εξέφρασε την χαρά του για την πρωτοβουλία της συνάντησης και υποσχέθηκε, ότι για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, πρέπει να συνεργαζόμαστε συχνά. Έγινε μία γόνιμη συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν την Εκπ/ση των μαθητών του Δήμου Μουζακίου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κ. Κουτής Βάιος έθεσε υπόψη του Δημάρχου όλα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στο Δήμο Μουζακίου. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι κτιριακές εγκαταστάσεις των δημοτικών σχολείων και η σχολική επιτροπή του δήμου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι στο Δημοτικό σχολείο του Αγναντερού, γίνεται εσωτερική ανακαίνιση των χώρων, αλλαγή καυστήρων, και συντήρηση στέγης μέσω του προγράμματος *εξοικονομώ*.

Ακόμη, στο Δημοτικό σχολείο Μαυρομματίου γίνεται προσπάθεια εσωτερικής ανακαίνισης των χώρων, έτσι ώστε το Σεπτέμβριο η σχολική μονάδα να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές.

Επιπλέον στα δύο μεγάλα σχολεία του Μουζακίου, 1ο και 2ο Δημοτικό, ο Δήμος παρεμβαίνει σε τυχόν φθορές που παρουσιάζονται έτσι ώστε τα σχολεία να είναι λειτουργικά άψογα.

Τέλος όραμα της Δημοτικής αρχής είναι ένα νέο, σύγχρονο, πρότυπο από κτιριακής άποψης διδακτήριο, που θα στεγάσει το 1ο Δημοτικό σχολείο.

Κλείνοντας τη συζήτηση, τα μέλη του Δ.Σ. διαβεβαίωσαν τον κ. Δήμαρχο, πως θα συνεχίσουν την επικοινωνία μαζί του, για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βάιος Κουτής

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Ταξιάρχης

 




Total
0
Shares
Previous Article
sta xnaria Karaiskaki slide

Πορεία στα χνάρια του Καραϊσκάκη

Next Article
papastergiou agelopoulou gianna slide

«Παράθυρο στο μέλλον» από τον Δ. Τρικκαίων και την επιτροπή «ΕΛΛΑΔΑ 2021»

Related Posts