Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Στάθη με το νεοκλεγέντα Δήμαρχο Αργιθέας κ. Στεργίου

stathis stergiou

Το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη επισκέφθηκε ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου στο Δημαρχείο Μουζακίου. Ήταν μια πρώτη συνάντηση όπου συζητήθηκαν πολλά τρέχοντα και φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην αυτοδιοίκηση. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι νέες διορθωτικές κυβερνητικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο του ν. “Κλεισθένης” καθώς και αρκετά θέματα που συσχετίζονται με την καθημερινότητα, τις υποδομές και τις οδικές συνδέσεις των δύο όμορων Δήμων.
Οι Δήμαρχοι Μουζακίου και Αργιθέας, κύριοι Στάθης και Στεργίου, δείχνοντας από την αρχή την άριστη σχέση που διατηρούν μεταξύ τους, δεσμεύτηκαν για ουσιαστικές διαδημοτικές συνεργασίες στο προσεχές διάστημα. “

Δελτίο Τύπου




Total
0
Shares
Previous Article
dhmos plasthra

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
kafsonas

Έκτακτο δελτίο καιρού για υψηλές θερμοκρασίες από 08-08-2019

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…