Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τη νέα διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ν.Καρδίτσας

ktel Karditsas Nousios Peslis

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιο συναντήθηκε σήμερα η νέα διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας.

Τόσο ο νέος πρόεδρος κ. Χρυσόστομος Πεσλής όσο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις κινήσεις που σχεδιάζουν με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του υπεραστικού ΚΤΕΛ και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Από την πλευρά του ο κ. Νούσιος, αφού συνεχάρη τους εκλεγέντες, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Π.Ε Καρδίτσας και στην νέα διοίκηση: ‘’ Με επισκέφθηκε σήμερα η νεοεκλεγείσα διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ, προκειμένου να με ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει με στόχο την γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού. Σημαντικός επίσης είναι ο ανθρωπιστικός και κοινωνικός χαρακτήρας του ΚΤΕΛ, αφού ένα σημαντικό εμπορευματικό φορτίο (φάρμακα, εφημερίδες, δέματα) μεταφέρεται από το στόλο των λεωφορείων του, εξυπηρετώντας βασικές καθημερινές ανάγκες των πολιτών. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία’’, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.

Παρόντες στη συνάντηση εκτός από τον πρόεδρο κ. Χρυσόστομο Πεσλή ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Καπώνης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Κων/νος Καρβούνης, Απόστολος Κατσιφός και Παναγιώτης Πετσογιάννης.




Total
0
Shares
Previous Article
Skarlos Agorastos slide

Νέο σύστημα άρδευσης στο Μελισσοχώρι του Δήμου Σοφάδων χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
edoeap ktirio slide

Η επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ μας αφορά όλους

Related Posts