Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση της «Πανθεσσαλικής Στέγης» με τον Δήμαρχο Μουζακίου

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα
Panthessaliki stegi Stathis dimarxeio

Συνάντηση της «Πανθεσσαλικής Στέγης» με τον Δήμαρχο Μουζακίου

 Ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ. Φάνης Στάθης, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του, τον πρόεδρο της «Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Στέφανο Κούτρα και την κ. Ηλέκτρα Αντωνοπούλου Πανάγου, μέλος του ΔΣ – υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων –  της ομοσπονδίας και αντιπρόεδρο του Συλλόγου Απανταχού Μαυρομματιανών «Γ. Καραϊσκάκης» .

fanis koutras2 1

 Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς ο κ. Κούτρας ενημέρωσε τον κ. Στάθη για τις δράσεις της «Πανθεσσαλικής Στέγης» που αφορούν στην ανάδειξη του τόπου μας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας συνεργασίας.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Εγκαινιάζουμε τη συνεργασία με τον δήμο Μουζακίου, για την υλοποίηση πολυποίκιλων πολιτιστικών δράσεων, όπως είναι η πραγματοποιηθείσα τηλεοπτική εκπομπή «από τόπο… σε τόπο» που  παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία ο κ. Χρήστος Μυλωνάς και θα προβάλει παγκοσμίως την περιοχή και τη γενέτειρα του ήρωά μας Γεώργιου Καραϊσκάκη, το Μαυρομμάτι»

 Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μουζακίου, τόνισε:

«Η συνάντησή μας, με χαροποίησε ιδιαίτερα και επισφραγίστηκε με την έναρξη συνεργασίας σε πολλά επίπεδα. Η «Πανθεσσαλική στέγη», που έχει υπό τη σκέπη της 56 Θεσσαλικούς συλλόγους, έχει αποδείξει περίτρανα πως κάνει πράξη το όραμά της για μία Θεσσαλία ισχυρή, εξωστρεφή, με ενωμένους όλους τους Θεσσαλούς. Ο δήμος μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά, θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση αυτή και ήδη κάναμε την αρχή με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Δεσμεύομαι για μια δυνατή συνέχεια».




Total
0
Shares
Previous Article
Super LUX prosfora

Προσφορά Σούπερ Μάρκετ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας

Next Article
magaliou Mavrommati slide

Έφυγε από τη ζωή Παναγιώτα Μαγαλιού σε ηλικία 99 ετών