Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση στο Δημαρχείο Μουζακίου για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων

Στα πλαίσια της εκπόνησης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΤΣΔ) του Δήμου Μουζακίου, υποχρέωση που εισάγει η νέα εθνική πολιτική για τη διαχείριση των αποβλήτων κατά τον Εθνικό και Περιφερειακό Σχεδιασμό, και με σκοπό την οριστικοποίηση αυτής, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μουζακίου, συνάντηση και διεξοδική συζήτηση της Ομάδας Εργασίας του Δήμου με στελέχη της Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας Α.Ε. (Π.Α.ΔΥ.Θ. Α.Ε.).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τζιβέλης, Κουτσογιάννης, Φούντας και Φροξυλιάς, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών κ. Φούκας, ο υπεύθυνος προγραμματισμού του Δήμου κ. Φραγγόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπαλατσός και τα στελέχη της ΠΑΔΥΘ κ.κ. Πλιάσας και Μπαρτζίκος και τα στελέχη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου κ.κ. Ντάνης και Γραμμένος.

Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Μουζακίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου προκειμένου να υπάρξουν παρατηρήσεις και επισημάνσεις από τους δημότες και τους φορείς στο πλαίσιο της Κοινωνικής Διαβούλευσης.




Total
0
Shares
Previous Article

Από 4 έως 13 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί το 32ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Next Article

Στο Δημαρχείο Μουζακίου την Κυριακή στις 2 μ.μ ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…