Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Γυναικείων Συνεταιρισμών των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων

Με την εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ελένη Τσιομίδου

Την περασμένη στις 10.00 Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την συνεργασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με προσκεκλημένους του Γυναικείους Συνεταιρισμούς των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Καρδίτσας. Τρικάλων.

Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι Αναπτυξιακών Εταιρειών Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας κ. Χρήστος Κολομπάτσιος. Στόχος της συνάντησης ήταν η διερεύνηση  των προβλημάτων και των αναγκών των γυναικείων Συνεταιρισμών.

Την κύρια ομιλία έκανε η Εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ελένη Τσιομίδου  που ανέφερε σε γενικές γραμμές το ενδιαφέρον του Υπουργείου να βοηθήσει  τους Γυναικείους  Συνεταιρισμούς.

 Από τον Δήμο Πύλης εκπρόσωποι ήταν ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού και Ανάπτυξης κ. Βύρων Κατσίβελος, και η γεωπόνος κ. Έφη  Φωτάκη.

‘Έγιναν τοποθετήσεις από τις υπεύθυνες των Συνεταιρισμών όπου τόνισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , με κύριο την δυσκολία προώθησης των προϊόντων τους.

Η κ. Τσιομίδου κατέγραψε όλα αυτά για να τα μεταφέρει στους αρμοδίους του Υπουργείου για την μεγαλύτερη βοήθεια των γυναικείων Συνεταιρισμών.

Maravas-2




Total
0
Shares
Previous Article

Επιβεβαιωμένα κρούσματα μηνιγγιτιδοκόκκινης νόσου σε βρέφη ΡΟΜΑ

Next Article

Κλοπές εποχιακών φυτών από τα παρτέρια του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts