Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση με τους νέους δημάρχους Μουζακίου και Πλαστήρα Θ. Στάθη και Π. Νάνο είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

stathis nanos agorastos

Ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις για τους ορεινούς όγκους

Με τους δημάρχους των Δήμων Μουζακίου και Πλαστήρα Θ. Στάθη και Π. Νάνο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση για την πορεία των έργων ύψους 46 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τους δυο Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας και αφορά έργα αθλητικά, αντιπλημμυρικά, οδοποιίας και υποδομών. Ενώ δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό και την προετοιμασία στο πλαίσιο της νέας περιόδου προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός αλλά και επιτάχυνση διαδικασιών προς όφελος των πολιτών των Δήμων του ορεινού όγκου της Π.Ε. Καρδίτσας.

«Συναντήθηκα με τους νέους Δημάρχους  Μουζακίου και Πλαστήρα Θ. Στάθη και Π. Νάνο όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα μεγάλα και μικρά έργα που χρηματοδοτεί και υλοποίει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους δύο Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας. Στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον απέναντι στις επιθυμίες των κατοίκων του ορεινού όγκου της Καρδίτσας και ενώνουμε τις δυνάμεις για την υλοποίηση έργων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητάς τους. Σε συνεργασία και συνέργεια με τους δημάρχους και τους δήμους της Θεσσαλίας  δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με άμεσα οφέλη για τους πολίτες» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.




Total
0
Shares
Previous Article
ao magoulas

Ανακοίνωση Α Ο Μαγούλας

Next Article
agorastos vrixeles slide

Στις Βρυξέλες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων»