Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Μαράβα με τους Προέδρους των ΤΚ Μυροφύλλου και Νεράϊδας

 

Συνάντηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης των πρώην διευρυμένων Κοινοτήτων Μυροφύλλου και Νεράϊδας

Με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων των πρώην Διευρυμένων Κοινοτήτων Μυροφύλλου και Νεράϊδας, συναντήθηκε ο δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των επαφών του με όλους τους Προέδρους του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης.

Στην παραπάνω συνάντηση παρόντες ήταν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Νεράϊδας κ. Κυριάκος Βλαχογιάννης, Παχτουρίου κ. Παναγιώτης Μπόλης, Μυροφύλλου κ. Γεώργιος Ράπτης, Κορυφής κ. Χαρίλαος Χονδρός, Αρματωλικού κ. Παναγιώτης Τεντολούρης.

Από τον Δήμο Πύλης ήταν ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σωτήριος Αγγέλης Πολιτικής Προστασίας, κ. Λαμπρινή Οικονόμου Καθαριότητας, κ. Κων/νος Ούτρας Έργων, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Αλέκος, κ. Βασίλειος Αναγνώστου, κ. Σωτήριος Χατζής.

Στην εισήγηση του ο δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους, ανέφερε ότι προσπαθήσαμε σαν Δήμος να λύσουμε κάποια προβλήματα με την δύσκολη συγκυρία και με την οικονομική στενότητα, βρήκαμε πολλά προβλήματα που τα αντιμετωπίσαμε στο μέτρο του δυνατού.
Σήμερα συνέχισε ο κ. Μαράβας σας κάλεσα εδώ για να γνωριστείτε με τους νέους Αντιδημάρχους, κυρίως με τον Αντιδήμαρχο Έργων τον κ. Ούτρα για τα έργα.
Με την δική σας καλή συνεργασία τους υπόλοιπους μήνες που απέμειναν να προσπαθήσουμε να διοικήσουμε καλύτερα, για καλύτερα αποτελέσματα βελτιώνοντας την ζωή των κατοίκων ως αναφορά την καθημερινότητας τους.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις που αφορούσαν προτάσεις για έργα στην κάθε Κοινότητα τους χωριστά.

Επίσης έγινε πρόταση για την δημιουργία Συνεργείου για τον ορεινό όγκο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχεται κόσμος στις παραπάνω Κοινότητες.




Total
0
Shares
Previous Article

Ζημιές από τη βροχόπτωση στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Οξυάς

Next Article

Αφιερωμένο στα Θεσσαλικά προϊόντα το 13ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης