Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Μαράβα για το υποκατάστημα ΕΤΕ Πύλης

Συνάντηση Μαράβα για το υποκατάστημα ΕΤΕ Πύλης

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Ομάδας Καταστημάτων Ε.Τ.Ε. Λάρισας, Ιωάννης Μάντζιος, στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαράβα

Θέμα το κλείσιμο του Υποκαταστήματος Ε.Τ.Ε. στην Πύλη

Τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα επισκέφθηκε, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 στο γραφείο του, ο Περιφερειακός Διευθυντής Ομάδας Καταστημάτων Ε.Τ.Ε. Λάρισας, κ. Ιωάννης Μάντζιος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος της Ε.Τ.Ε. στην Πύλη, προκειμένου να ενημερώσει για την ειλημμένη απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης της Ε.Τ.Ε. στην Αθήνα για την απομάκρυνση του Υποκαταστήματος της Ε.Τ.Ε. της Πύλης.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν πρώτα από τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα, οι λόγοι και τα επιχειρήματα που είναι αναγκαίο να παραμείνει το παραπάνω Κατάστημα στην Πύλη, για να μην αποδυναμώσει η Τοπική Κοινωνία.

Ο κ. Μάντζιος ανέφερε ότι η Κεντρική Διοίκηση έλαβε υπ΄όψιν όλες τις παραμέτρους πως θα εξυπηρετηθεί η Τοπική Κοινωνία ως αναφορά τις συναλλαγές που γινόταν στο Κατάστημα, πως θα μπορέσει να γίνει με άλλο τρόπο.

Τονίζοντας ότι η απόφαση της Διοίκησης είναι ειλημμένη με κύριο λόγο τη μείωση του λειτουργικού κόστους, εγώ, συνέχισε ο κ. Μάντζιος θα μεταφέρω όλα όσα συζητήθηκαν σήμερα με τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες στην Κεντρική Διοίκηση.

Τέλος αποφασίστηκε από τον Δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα να κατέλθει στην Αθήνα μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αθανάσιο Κωστάκη, συνεχίζοντας τις πιέσεις ούτως ώστε να παραμείνει ανοιχτό το Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Πύλη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτήρης Αγγέλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, και  ο Διευθυντής Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτης Τσαχρήστος.

Από το Δήμο Πύλης

etepylis1

etepylis2




Total
0
Shares
Previous Article
Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Και τώρα ο Κόροιβος Αμαλιάδας

Next Article
BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

Ταξίδι στον πολιτισμό από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Τρικάλων