Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Κ. Νούσιου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας

Συνάντηση Κ. Νούσιου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας

 

Στο ίδιο τραπέζι για τα ζητήματα του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Νούσιος

Με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Μαρία Κωστάμη, πλαισιωμένη από την Αντιπρόεδρο κα Παναγιώτα Βασιλακου, τον Γεν. Γραμματέα κ. Ευάγγελο Νοτόπουλο, τον Ταμία κ. Δημήτριο Κακαργιά και το μέλος κ. Κωνσταντίνο Κυρίτση επισκέφτηκαν τον κ. Νούσιο στο γραφείο του, σε μία συνάντηση όπου τέθηκαν επί τάπητος επίκαιρα και όχι μόνο ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα των συνταξιούχων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν ζητήματα της κοινωνικής ασφάλισης, αλλά και συνταξιοδοτικά θέματα. Παράλληλα το ΔΣ  αναφέρθηκε στην δραστηριότητα του Συλλόγου αλλά και στις δράσεις που προγραμματίζονται.

Ο  κ. Νούσιος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου για την αναλυτική ενημέρωση, τόνισε την πρόθεση της ΠΕ Καρδίτσας για αγαστή συνεργασία και στήριξη σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.




Total
0
Shares
Previous Article
Η “Γυναικεία Πρωτοβουλία” στο Δήμαρχο Καρδίτσας

Η “Γυναικεία Πρωτοβουλία” στο Δήμαρχο Καρδίτσας

Next Article
Με Καρυοθραύστη και χορούς η χριστουγεννιάτικη γιορτή σε ΚΗΦΗ – Β ΚΑΠΗ Δήμου Τρικκαίων

Με Καρυοθραύστη και χορούς η χριστουγεννιάτικη γιορτή σε ΚΗΦΗ – Β ΚΑΠΗ

Related Posts