Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση επανασύνδεσης των αποφοίτων της τάξης 1973 από το εξατάξιο Γυμνάσιο Μουζακίου

Ήταν Ιούνιος του 1973 όταν τελειώσαμε το εξατάξιο Γυμνάσιο Μουζακίου και ο καθένας μας προσπάθησε να βρει τον δρόμο στην ζωή του, επαγγελματικό, προσωπικό, οικογενειακό.

Περάσανε 43 χρόνια και το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 στις 20.00 βρεθήκαμε ξανά στο ίδιο μέρος στο σημερινό Λύκειο Μουζακίου, με την άδεια του Διευθυντή Γενικού Λυκείου Μουζακίου κ. Φιλίππου Γεώργιου, άνοιξε το σχολείο και καθίσαμε στα θρανία του αμφιθεάτρου, παρουσία δύο καθηγητών μας, των κκ Θάλειας Μακρυγιάννη και Γεωργίου Καραγεωργόπουλου.

Ήταν πραγματικά για όλους μας σαν να μην πέρασε ούτε μια ημέρα. Μετά τον χαιρετισμό των δύο καθηγητών μας και του συμμαθητή μας Θόδωρου Τρυφέρη, πήραν το λόγο πολλοί συμμαθητές μας και ο καθένας θυμήθηκε και αναφέρθηκε σε κάποια περιστατικά της σχολικής περιόδου.

Στην συνέχεια τιμήσαμε με ενός λεπτού σιγή τη μνήμη του αγαπημένου συμμαθητή μας και φίλου, εξαιρετικού ανθρώπου και καλού οικογενειάρχη που έφυγε από την ζωή πριν 10 χρόνια πάρα πολύ νέος, του αείμνηστου Νίκου Χαλίλη από την Οξυά, και τη μνήμη των δύο εξαιρετικών ανθρώπων και καθηγητών μας του αείμνηστου Λεωνίδα Παπαδιδασκάλου και του αείμνηστου Στέφανου Μακρυγιάννη που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή.

Η Συνάντηση συνεχίστηκε στο APOLIS PISINA όπου εκεί μας περίμενε ο Καθηγητής μας κ Βασίλης Μπαλατσός από το Φροντιστήριο του οποίου περάσαμε όλοι μας (και αυτοί που είχαν και αυτοί που δεν είχαν χρήματα).

Εκεί ξανασυστηθήκαμε, θυμηθήκαμε και άλλα σχολικά περιστατικά, ο συμμαθητής μας Δημήτρης Νάκος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ιστορία του Γυμνασίου Μουζακίου (από έρευνα της κας Νότας Μακρυγιάννη) και μετά το προγραμματισμένο φαγητό και με την βοήθεια DJ, διασκεδάσαμε και χορέψαμε μέχρι της τρεις τα ξημερώματα και κανένας δεν ήθελε να φύγει και να τελειώσει αυτή η συνάντηση.

Θέλουμε όλοι μας να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές μας την κα Θάλεια Μακρυγιάννη τον κ Γεώργιο Καραγεωργόπουλο και κ. Βασίλειο Μπαλατσό που μας τίμησαν με την παρουσία τους, την διεύθυνση του καταστήματος Apolis Pisina, για την καλή φιλοξενία και τον πρόεδρο του Μουζακίου κ Νίκο Πούπη για την βοήθειά του.

Υπόσχεση όλων μας ήταν σε δύο χρόνια να επαναλάβουμε την συνάντηση αυτή, αυτήν την φορά καλύτερα οργανωμένα και με μεγαλύτερη συμμετοχή.

Η συντονιστική επιτροπή

Μπάλλας Ηλίας – Αγγέλης Βασίλειος – Γκέκας Γρηγόριος – Νάκος Δημήτριος – Τρυφέρης Θεόδωρος




Total
0
Shares
Previous Article

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Συλλόγου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Λαγκαδίου Ανθηρού

Next Article

Η κατάκτηση και η απελευθέρωση του Φαναρίου - 18 Αυγούστου 1881

Related Posts