Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συμμετοχή του Karditsa Earthquake Project “Σχολεία εν Δράσει” στις δράσεις του Δήμου Καρδίτσας

.

Για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει, με φορέα υλοποίησης το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας, συμμετείχε στο Πρόγραμμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2018 του Δήμου Καρδίτσας, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21/09 το πρωί ομάδα μαθητών και ο υπεύθυνος καθηγητής του Προγράμματος κος Παπαϊωάννου μαζί με την καθηγήτρια κα Γιαννακούδη ενημέρωσαν τους πολίτες σε θέματα αντισεισμικής προστασίας στην Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας. Στο ειδικό περίπτερο, που στήθηκε από το Δήμο Καρδίτσας, υπήρχε πλούσιο ενημερωτικό υλικό τόσο για τις δράσεις του Προγράμματος ως τώρα, όσο και για το φαινόμενο του σεισμού με banners που παραχωρήθηκαν από τον ΟΑΣΠ. Επιπλέον, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Μαρία Παππά, Παναγιώτης Σταφυλάς, Δημήτριος Κωνσταντάκος, Γεώργιος Πουρδαλάς και Αναστάσιος Αποστολακούλης, έκαναν επίδειξη του σεισμογράφου που κατασκευάστηκε και βραβεύτηκε τον περασμένο Απρίλιο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα πλαίσια πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού.

Το Σάββατο 22/09, κατά την Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, το Karditsa Earthquake Project –  Σχολεία Εν Δράσει έδωσε πάλι το παρόν στις δράσεις του Δήμου, με την Υποδιευθύντρια του ΕΚ Καρδίτσας κα Μαγγίνα και τους μαθητές, να ενημερώνουν και πάλι τους πολίτες σε θέματα αντισεισμικής προστασίας.

Το ενδιαφέρον των συμπολιτών ήταν έντονο και έδωσε το έναυσμα για ακόμα περισσότερες μελλοντικές δράσεις από τους συντελεστές του Προγράμματος.

Για τη συμμετοχή μας στην Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας του Δήμου Καρδίτσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία την κα Ναταλία Τζέλλου, καθώς και τον Αντιδήμαρχο κο Βασίλη Κουρκούνα.

Karditsa Earthquake Project 1

Karditsa Earthquake Project 2

Karditsa Earthquake Project 3




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με την βουλευτή Π. Βράντζα

Next Article

Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ν.Καρδίτσας με τον ΓΓ Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτη Κορκολή