Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συμβάσεις για έργα οδικής ασφάλειας και υποδομών στην Καρδίτσα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης

• Τέσσερις συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 187.824 ευρώ που αφορούν την οδική ασφάλεια στην Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
• Κώστας Αγοραστός: «Να μη χαθεί ούτε μέρα δουλειάς γιατί όποιος πάει γρήγορα κερδίζει»

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφέρειας αλλά και νέων οδικών έργων υποδομής, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τέσσερις νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 187.824 ευρώ που αφορούν την Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας.

Πρόκειται για τη σύμβαση «αποκατάσταση καταπτώσεων από βραχοπτώσεις Π.Ε. Καρδίτσας (υποέργο 2)» προϋπολογισμού 49.000 ευρώ που αφορά την αποκατάσταση ζημιών από βραχοπτώσεις στο ορεινό οδικό κύκλωμα της Καρδίτσας, τις συμβάσεις «ασφαλτοστρώσεις – συντηρήσεις επαρχιακών οδών Ν.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Καρδίτσας) (Γ’ Εργολαβία)» προϋπολογισμού 35.424 ευρώ και «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου Περιφέρειας Θεσσαλίας» προϋπολογισμού 73.800 ευρώ που αφορούν τη συντήρηση του οδικού δικτύου στα πεδινά της Καρδίτσας και τη σύμβαση «Μετατόπιση τμήματος κεντρικού αγωγού ύδρευσης» προϋπολογισμού 40.000 ευρώ που αφορά τη μετατόπιση αγωγού άρδευσης έξω από την πόλη της Καρδίτσας για τη δημιουργία από την Περιφέρεια νέου έργου συγκοινωνιακού κόμβου.

Σε δηλώσεις του μετά τις υπογραφές των προαναφερθέντων συμβάσεων, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Με συνέπεια και συνέχεια συνεχίζουμε καθημερινά να παράγουμε έργο σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία και παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο όπου όπως όλοι γνωρίζουν στη χώρα μας τα πάντα σταματούν. Εμείς επισημάναμε αυτό τον κίνδυνο από νωρίς και ζητήσαμε απ’ όλους και προπαντός από την πολιτεία να βρίσκεται σε εγρήγορση για να μη χαθεί ούτε μέρα. Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα αλλά και γιατί σήμερα όποιος πάει γρήγορα κερδίζει.

Με τα έργα που θα ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα θα βελτιωθούν σημαντικά σημεία το οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, θα αποκατασταθούν ζημιές από βραχοπτώσεις σε ορεινούς δρόμους αλλά και θα γίνει η μετατόπιση του αγωγού ύδρευσης έξω από την πόλη της Καρδίτσας, η οποία κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να προχωρήσουμε στη δημιουργία εκεί, ενός σύγχρονου συγκοινωνιακού κόμβου που θα εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας στις μετακινήσεις τους αλλά και στη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Όπως λέω πάντα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πίσω από αυτά τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα αλλά και αυξάνουν την ασφάλεια στις μετακινήσεις, υπάρχουν πολλαπλά οφέλη όπως τα χρήματα που πέφτουν στην πραγματική οικονομία αλλά και οι θέσεις εργασίας που δημιουργούνται».




Total
0
Shares
Previous Article

Αλλάζει ο τρόπος μέτρησης ρεύματος- Θα τηλεφωνείτε στη ΔΕΗ...

Next Article

Συμμετοχή του Συνεταιρισμού Δυτικής Θεσσαλίας στην παράσταση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλες