Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα στους επιτυχόντες των πανελληνίων

 

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Ιδιαίτερα σε σας τις νέες και τους νέους της Καρδίτσας, που η κοπιαστική, πειθαρχημένη και πολυετής προσπάθειά σας, έφερε την ποθητή επιτυχία σας.  Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια  εργατικότητα, σύνεση και  ευθύνη ώστε οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, γιατί οι εξετάσεις στη ζωή είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες.

Συγχαρητήρια στους γονείς, για την συμπαράσταση και συμβολή σας στην επιτυχία των παιδιών σας. Δώσατε τον δικό σας αγώνα, που με τις  σημερινές  συνθήκες, έγινε δυσκολότερος, όμως κάνατε σιωπηρά τις δικές σας θυσίες, για να στηρίξετε τα όνειρά τους. Εύχομαι να έχετε καλή δύναμη και υγεία, για να τα στηρίξετε και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Νομού μας, που με αυξημένο αίσθημα καθήκοντος και με επαγγελματισμό υπηρετήσατε την κοινωνία και το εκπαιδευτικό σύστημα και επιτεύχθηκαν υψηλές αποδόσεις, για μια ακόμη χρονιά.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη συμμετοχή σας, στους απόφοιτους που δεν είχατε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω με αγάπη να σας πω, ότι οι ευκαιρίες δεν τελείωσαν και πως σε μια νέα προσπάθεια είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθείτε. Οι πανελλήνιες δεν είναι μονόδρομος και οι προοπτικές δεν τελειώνουν ποτέ. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, απαντήστε στις προκλήσεις.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία και επιτυχία, σε ότι επιλέξατε να κάνετε, στις νέες και τους νέους που αποφασίσατε να μην λάβετε μέρος στις πανελλήνιες, αλλά προτιμήσατε να μπείτε αμέσως στον επαγγελματικό στίβο.

Το μέλλον της πατρίδας μας και η ελπίδα του μέλλοντος είναι η νεολαία μας.

Επιβάλλεται τάχιστα να ανατρέψουμε την κακή κατάσταση της χώρας, για να πάψουν τα παιδιά μας να βιώνουν τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας κρίσης, για την οποία άλλωστε, δεν έχουν καμία ευθύνη.

Η Πολιτεία επιβάλλεται να δώσει τολμηρές και αποτελεσματικές λύσεις και ελπίδα στη νέα γενιά. Η «αιμορραγία» στο εξωτερικό των νέων επιστημόνων, όχι μόνο πρέπει να σταματήσει, αλλά να επαναπατριστούν, όσοι βρίσκονται ήδη εκτός Ελλάδας. Η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις τους και τις δεξιότητες τους και είναι εκείνοι, που θα στηρίξουν καθοριστικά την πατρίδα μας να ανακάμψει.

Είναι καθήκον όλων μας συντεταγμένα, με επιμονή, πίστη και πείσμα να παλέψουμε για την προοπτική της Ελλάδας και γι΄αυτά τα παιδιά, που σήμερα όλοι, ακόμα κι αυτοί που θεωρούν την αριστεία «ρετσινιά», βγαίνουμε και τα συγχαίρουμε.

Εύχομαι στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες, καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή.




Total
0
Shares
Previous Article

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών για 60 παιδιά στο Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Ρομά Χωρίς Σύνορα: Ολοκληρώθηκε η 2η κατασκηνωτική περίοδος

Related Posts