Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Δημάρχου Πύλης και Δ.Σ. για την νίκη του ΓΣ ΓΟΜΦΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

 

Σπουδαία νίκη του Γ.Σ. Γόμφων

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πύλης συγχαίρουν από καρδιάς την ομάδα του Γ.Σ. Γόμφων που ήταν ο μεγάλος νικητής με 55-60 απέναντι στον Γ.Σ. Αμπελώνα στον αγώνα play off της Α1 ΕΣΚΑΘ και πήρε την πρόκριση για το final-4 ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στον τοπικό μας αθλητισμό. Η ομάδα μπάσκετ Γ.Σ. Γόμφων μας έκανε υπερήφανους κερδίζοντας άξια στον αγώνα play off.

Η επιτυχία σας αυτή μας γεμίζει με υπερηφάνεια και αποδεικνύει πως ο αθλητισμός της περιοχής μας διαθέτει δυναμική, επιτυχημένο παρόν, αλλά και ελπιδοφόρο μέλλον.

Στους αθλητές, τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και ταυτόχρονα πολλές ευχές για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Γ.Σ. Γόμφων σήμερα, έκανε όλους τους δημότες, περήφανους, να ζούμε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές. Ο Δήμος Πύλης, σ’ όλους τους τομείς και στον αθλητισμό, τον οποίο, από το 2014, που αναλάβαμε Δημοτική Αρχή, στηρίζουμε, έμπρακτα και με κάθε τρόπο, προχωρά ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ευχόμαστε καλή δύναμη, μια καλή πορεία και επιτυχίες !!!


ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών στον Δήμο Αλμυρού

Το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θεσσαλών στον Δήμο Αλμυρού

Next Article
2η Διακρατική συνάντηση στο Γυμνάσιο Μαγούλας

2η Διακρατική συνάντηση στο Γυμνάσιο Μαγούλας