Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια δήλωση του Κ. Νούσιου για την κατάκτηση των ATP Finals από τον Στέφανο Τσιτσιπά

Άλλη μία κορυφή, άλλη μία μοναδική πρωτιά
nousios konstantinos

Άλλη μία κορυφή, άλλη μία μοναδική πρωτιά για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Αισθανόμαστε ύψιστη τιμή για ένα δικό μας παιδί, ο οποίος έγραψε ιστορία καταλαμβάνοντας την υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας αθλητής στο παγκόσμιο τένις.

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία και για το γεγονός ότι ένας αθλητής από το Προάστιο της Καρδίτσας φτάνει τόσο ψηλά τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Ο συντοπίτης Στέφανος σε ηλικία μόλις 21 ετών κατέδειξε σπουδαία τενιστική ωριμότητα, αστείρευτη δύναμη, αυταπάρνηση και το κυριότερο, μεγαλείο ψυχής καταρρίπτοντας κάθε όριο για τις πολλές ακόμη δυνατότητές του.

Μετά και το έπος του Λονδίνου, ο δικός μας Στέφανος αποτελεί πρότυπο αθλητή και ανθρώπου στο παγκόσμιο στερέωμα, διαφημίζοντας την Ελλάδα στα πέρατα της γης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο, το προπονητικό του επιτελείο και την οικογένειά του και ευχόμαστε η καλπάζουσα πορεία προς την κορυφή του παγκόσμιου τένις να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται, με υγεία, πίστη και τον ίδιο αξιακό κώδικα με τον οποίο πορεύεται από την αρχή της σταδιοδρομίας του.

Κωνσταντίνος Γ. Νούσιος

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
lappas spyros vouli

Περικοπή του Π/Υ χρηματοδότησης των δήμων για κατασκευή, συντήρηση και εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων, από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”

Next Article
aithousa synedriaseon

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας