Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Γυναικών «Ελπίδες» Καρδίτσας

 

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μουζακίου & Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γ. Κωτσού στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Γυναικών «Ελπίδες» Καρδίτσας 

Με ιδιαίτερη χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στο προπονητικό τιμ και στην διοίκηση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας «Ελπίδες» του Νομού μας, η οποία κατέκτησε επάξια την δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, η οποία μάλιστα της επιτρέπει να συμμετάσχει και στο Ευρωπαϊκό Champions league.

Οι Καρδιτσιώτες αιθανόμαστε υπερήφανοι διότι πέρα από τους άνδρες, βλέπουμε και τις γυναίκες του Νομού μας να διαπρέπουν σε εθνικές αθλητικές διοργανώσεις, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Δηλώνω απερίφραστα αρωγός στην προσπάθεια της Καρδιτσιώτικης Ακαδημίας να ανέβει στην κορυφή του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ζητώ για άλλη μια φορά από την κεντρική διοίκηση να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδες στην περιοχή μας, εγκρίνοντας χρηματοδοτήσεις για υλοποίησης απαραίτητων έργων που έχουν θέσει ήδη υπόψη της οι τοπικοί φορείς.

Εύχομαι από καρδιάς, η νέα χρονιά να επιφυλάσσει στις «Ελπίδες» μας πολλές ακόμη διακρίσεις και η πορεία τους, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όσο και στην Ευρώπη, να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες που έχουν κάνει για να φτάσουν να αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο!




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημέρωση Βαμβακοπαραγωγών για τη φυτοπροστασία της βαμβακοκαλλιέργειας

Next Article

Και ο Ιούνιος είναι μήνας εκδηλώσεων στον Δήμο Πύλης

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…