Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού στην ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ & ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Γ. ΚΩΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ BC

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες της Αναγέννησης BC, για την ξεχωριστή επιτυχία της ανόδου από την Α1 ΕΣΚΑΘ, στην Γ’ Εθνική Κατηγορία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Στη δεύτερη αναμέτρηση των τελικών ανόδου που διεξήχθη στην έδρα του Δήμου μας, στο Μουζάκι, με τους Γόμφους, η ομάδα της Καρδίτσας νίκησε δίκαια, επιτυγχάνοντας το μεγάλο στόχο της.

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, η σκληρή και οργανωμένη δουλειά που έγινε από τον Σύλλογο το προηγούμενο διάστημα, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι την επόμενη περίοδο, ο Νομός μας θα βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να διαθέτει δυο συλλόγους – μαζί με τον ΑΣΚ στην Α1 – που θα αγωνίζονται στις Εθνικές Κατηγορίες του Μπάσκετ.

Η ΑΣΑ BC «ενηλικιώνεται» και μαζί της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η φήμη του Καρδιτσιώτικου αθλητισμού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει αξιοζήλευτες επιδόσεις στα ομαδικά κυρίως αθλήματα.

Για άλλη μια φορά δηλώνω υπερήφανος για τον τόπο μας που προάγει με οποιονδήποτε τρόπο το αθλητικό ιδεώδες και δεν πρόκειται να κουραστώ ποτέ να διεκδικώ από την κεντρική εξουσία το αυτονόητο δικαίωμά του για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι ολόψυχα στην ΑΣΑ BC και η νέα χρονιά να της επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες αγωνιστικές εκπλήξεις.

Θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα των Γόμφων που έχουν έδρα το Μουζάκι για την εξαιρετική τους πορεία.




Total
0
Shares
Previous Article
ekloges 2019

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει για τις εκλογές

Next Article
49ec13fcbfe280c4699c9e18341e4c12

Αναστηλώνεται ο ιστορικός Ναός Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…