Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού σε ΓΣΜΠ «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» και ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Γ. ΚΩΤΣΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ Γ.Σ.Μ.Π. «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» KAI TON Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ

Εκφράζω απ’ την καρδιά μου θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση, στους προπονητές και στους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», για την άνοδο της ομάδας καλαθοσφαίρισης στην μεγαλύτερη κατηγορία του Θεσσαλικού μπάσκετ Α1!

Οι Μουζακιώτες αισθανόμαστε υπερήφανοι για την εκπληκτική φετινή πορεία του ΓΣΜΠ, ο οποίος διέγραψε ένα φανταστικό σερί 21 νικών, πριν πανηγυρίσει την αλλαγή κατηγορίας.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του εντός και εκτός της πόλεώς μας, την προηγούμενη χρονιά, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες στην τοπική κοινωνία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μακάρι η ομάδα μας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις καινούργιες υποχρεώσεις της σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο.

Εξάλλου, ο ΓΣΜΠ διαθέτει τις βασικές προϋποθέσεις για μια νέα λαμπρή πορεία στην περιφερειακή Α1, που είναι η στιβαρή Διοίκηση, το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό και η αγάπη του κόσμου της περιοχή μας.

Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Μουζακίου, δηλώνουμε ανοιχτά πως είμαστε πάντα δίπλα του, πρόθυμοι να τον βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να πετύχει τους στόχους του.

Επιπλέον, συγχαίρω την Διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες του Α.Ο. Σελλάνων, για την επιτυχία της παραμονής του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Είναι αναμφισβήτητα ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα του Προαστίου, που είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει ενισχυτικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη, με την περσινή πανηγυρική άνοδό του στην Γ’ Εθνική και την φετινή παλικαρίσια παραμονή στην Κατηγορία, ο Α.Ο. Σελλάνων καταξιώνεται πλέον στη συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων, ως υπολογίσιμη ποδοσφαιρική δύναμη με ελπιδοφόρο μέλλον.

Η τοπική κοινωνία, αλλά και ολόκληρος ο Νομός Καρδίτσας, χαιρετίζουν την ανοδική πορεία του η οποία βασίζεται στο άριστο κλίμα, στην πολύ καλή οργάνωση και ιδιαίτερη προσήλωση στον στόχο!

Εύχομαι το επόμενο διάστημα, η ομάδα να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ισχύ της και με νέες επιτυχίες να εδραιώσει τη θέση της στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας!




Total
0
Shares
Previous Article

12th WordPress Larissa Meetup

Next Article

Την τύχη στα χέρια του κρατά ο ΑΣΚαρδίτσας

Related Posts