Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Γ. Κωτσού σε ΑΟ Σελλάνων για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΚ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Γ. ΚΩΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΚ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες του Α.Ο. Σελλάνων, για την κατάκτηση του κυπέλλου «Ευ Αγωνίζεσθαι» της Ε.Π.Σ.Κ.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Προαστίου ανακηρύσσεται τροπαιούχος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, γεγονός που καταδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην περιοχής μας.

Παράλληλα, η σημαντική ενίσχυσή της κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα 2018 – 2019 στην Γ’ Εθνική Κατηγορία όπου θα αγωνιστεί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χάρη στην πολύ μεθοδική και αποδοτική δουλειά των ιθυνόντων σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης, απονέμω τα εύσημα στη Διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες του Απόλλων Μακρυχωρίου για την εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει η ομάδα τα τελευταία χρόνια στο Νομό μας, με αποτέλεσμα πέρυσι να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α’ Ερασιτεχνική και να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση του συλλόγου στον τελικό του Κυπέλου της Ε.Π.Σ.Κ. ήταν παραδειγματική από οργανωτικής πλευράς, ενώ είχε και άριστη αγωνιστική συμπεριφορά, συμβάλλοντας στην δημιουργία ξεχωριστής γιορταστικής ατμόσφαιρας.

Εύχομαι από την καρδιά μου τόσο στον Α.Ο. Σελλάνων, όσο και στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τις ομάδες τους στο μέλλον και να επιτύχουν μεγαλύτερες διακρίσεις προς όφελος συνολικά, του Καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Related Posts

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας Κώστας Τέλιος για το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας - Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιου στο 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας
Διαβάστε περισσότερα

Περί θεματικού πάρκου

Του Κώστα Τέλιου, Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας
Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο
Διαβάστε περισσότερα

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας υποδέχτηκε με χαρά και φιλόξενη διάθεση το Γυμνάσιο της Πάτμου