Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια Βασίλη Τσιάκου στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Β. Τσιάκος συγχαίρει την Αναγέννηση για την επιτυχία της

Με τον καλύτερο τρόπο, που έκανε όλους τους ανθρώπους της Καρδίτσας περήφανους, έκλεισε η φετινή αγωνιστική περίοδος για την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης. Οι διοικητικοί παράγοντες, το προπονητικό σχήμα αλλά και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν για μια ακόμη χρονιά παραδείγματα αγωνιστικότητας και αθλητικού ήθους καταφέρνοντας να παραμείνουν στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Αναγέννησης πέτυχε χωρίς πολλές φανφάρες και τιμώντας πάντα το «Ευ αγωνίζεσθαι» να αποδείξει σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο πως δεν βρίσκεται τυχαία στη football league καθώς έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται η κατηγορία.

Στη αγωνιστική χρονιά που πέρασε η ιστορική ομάδα προσέφερε σε όλους μας πλούσια συναισθήματα, χαρές και λύπες ενώ τα καλύτερα μας τα επιφύλαξε για το τέλος με την παραμονή της στην κατηγορία. Πρόκειται για ένα αθλητικό άθλο αν σκεφτούμε πως υπάρχουν ομάδες που στηρίζονται από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, γεγονός που στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διάγουμε, αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Η Αναγέννηση αν και με λιγότερα μέσα, απέδειξε πως εκείνο που πρώτα και πάνω από όλα χρειάζεται είναι να καταθέτεις την ψυχή σου στο γήπεδο.

Για την φετινή της επιτυχία αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ όλους τους παράγοντες της ομάδας και να τους προτρέψω να συνεχίσουν θέτοντας στόχους ουσιαστικούς και ρεαλιστικούς για την χρονιά που έρχεται. Από την πλευρά μας ως Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας θα μας βρίσκουν συμμάχους τους, όπως ήμασταν και μέχρι τώρα, στον αγώνα που καταβάλλουν για την ομάδα, για την Καρδίτσα.

Βασίλης Τσιάκος

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article

Αριστερή τάξη και ηθική … αλλά και off shore

Next Article

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής