Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγκρότηση σώματος ΝΟΔΕ Καρδίτσας

Στις 01/06/2016 συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΝΟΔΕ Καρδίτσας όπου μετά την διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, έγινε ορισμός καθηκόντων υπευθύνων και κατατέθηκαν απόψεις για ένα κατ΄ αρχή προγραμματισμό  δράσεων-δραστηριοτήτων, ο οποίος θα οριστικοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του σώματος αφού προηγηθεί επεξεργασία και συζήτηση στις επιμέρους τομεακές ή χωρικές οργανώσεις.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρος Τσιούκης, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες προκλήσεις-απαιτήσεις των καιρών καθώς και την ανάγκη ανανέωσης της κομματικής οργάνωσης, στο πνεύμα του πολιτικού λόγου και των εντολών του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, εισηγήθηκε και το σώμα αποδέχθηκε την υλοποίηση των παρακάτω μέτρων:

-Την δημιουργία  κύκλων  δραστηριοτήτων-εποπτείες για τον καλύτερο συντονισμό- αποτελεσματικότητα  των δράσεων.

– Την είσοδο στην ΝΟΔΕ, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες,  επιφανών στελεχών της  Νομαρχιακής Οργάνωσης με γνώσεις, εμπειρία και μεγάλη διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

-Την διάχυση, σε κάθε ευκαιρία και προς κάθε κατεύθυνση, του πνεύματος ανανέωσης της παράταξης, με την ενεργοποίηση νέων προσώπων–επιστημόνων ( και ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από τη Νεολαία) σε συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης.

– Την ενίσχυση των τομέων με ομάδες έργου-σκέψης, μετά από εισήγηση του κάθε  τομεάρχη.

-Την καλλιέργεια  πνεύματος ομαδικής –συλλογικής δράσης, που θα ενισχύσει το κύρος του οργάνου,   με ενότητα και αλληλεγγύη.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Στο επίπεδο των προσώπων η σύνθεση του σώματος που διαμορφώθηκε είναι η παρακάτω:

Α’ Αντιπρόεδρος: κ. Φωτόπουλος  Βασίλειος  υπεύθυνος  Οικονομικού, Διοικητικού. Πρόεδρος 5μελής  Οικονομικής  Επιτροπής, υπεύθυνος -επισπεύδων συνδικαλισμού.

Β’ Αντιπρόεδρος: κ. Μπρουζούκης  Χρήστος, υπεύθυνος- επισπεύδων για την λειτουργία των τομέων.

Γ’ Αντιπρόεδρος: κ. Γώγος  Κων/νος, υπεύθυνος- επισπεύδων για την λειτουργία των ΔΗΜΤΟ.

Γεν. Γραμματέας: κ. Σπάνιας Χρυσός

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: κα Μπακοπούλου  Ελένη.

Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων: κα Ζαχαράκη Μαρία

Υπεύθυνος  Ετεροδημοτών: κ. Νταουτάς Γεώργιος

Υπεύθυνος Οργάνωσης – Κινητοποιήσεων: κ. Ελευθερίου  Γεώργιος (Οργανωτικό), συνεπικουρούμενος από τον κ. Κυρτσά  Βασίλειο  (κινητοποίηση).

Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας: Σπάνιας  Αριστοτέλης  συνεπικουρούμενος με ευθύνη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Παπαλό Ευάγγελο.

Ταμίας: Γούλας  Σωτήριος

5μελη Οικονομική Επιτροπή: α) Φωτόπουλος Βασίλειος, β) Τσιγάρας Χρήστος, γ) Μπακοπούλου Ελένη, δ) Γιαννάκος Βασίλειος, ε) Γούλας  Σωτήριος

Για Το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσιούκης Λάμπρος




Total
0
Shares
Previous Article

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο στο Μουζάκι

Next Article

Για άμεση πρόσληψη νοσηλευτών/τριών ενδιαφέρεται τo νοσοκομείο “Whittington Hospital”

Related Posts