Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η ΔΗΜ.Τ.Ε. Μουζακίου

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ε. Μουζακίου

 

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ε. Μουζακίου με βασικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα μετά τις εκλογές της 13ης Μαίου.

Η πρόεδρος κ. Λίτσα Τσιούφη συνεχάρη για την εκλογή τους τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε Μουζακίου και τους ευχήθηκε καλή δουλειά και συνεργασία με στόχο την προώθηση των ιδεών της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας. Ζήτησε απ’ όλους στενή επαφή και διαρκή επικοινωνία με την τοπική κοινωνία προκειμένου να αφουγκράζονται τα προβλήματα και τα μηνύματα των πολιτών και παράλληλα να μεταφέρουν σ’ αυτούς τις προτάσεις του προέδρου και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τόσο από την πρόεδρο όσο και από τα μέλη τονίστηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, σε τρία χρόνια έφερε δύο μνημόνια (3ο και 4ο) με τη δραματική μείωση των συντάξεων από το 2019 σε 1,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, με τη μείωση του αφορολόγητου, με πλεόνασμα 3.5% μέχρι το 2022 και 2+% μέχρι το 2060, έβαλε υποθήκη για 99 χρόνια τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας.

Η «πρώτη φορά Αριστερά» επί της ουσίας διάλυσε τη μεσαία τάξη, υπερχρέωσε όλα τα νοικοκυριά, και υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών μας.

Η νέα πρόεδρος και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΕ Μουζακίου ευχαρίστησαν τον απερχόμενο πρόεδρο και νυν σύμβουλο κ. Μπαλατσό για την προσφορά στην οργάνωση τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Η πρόεδρος κ. Τσιούφη έκανε την παρακάτω κατανομή θέσεων ευθύνης στα μέλη της οργάνωσης:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευαγγελία Τσιούφη

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΤΑΜΙΑΣ: Θανάσης Μπαλατσός

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Φούντας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευθύμιος Ευαγγέλου

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ: Γιώργος Πούπης

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Γιώργος Γέρμανος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Βασίλης Κωστόπουλος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: Σωκράτης Κωτίνας

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ: Βαγγέλης Τασιούλης

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Ευαγγελία Τσιούφη.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Φάνης Μπακοδήμος

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η πρόεδρος κ. Ευαγγελία Τσιούφη σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 7 του κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος θα ζητήσει με επιστολή από το Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη την έγκριση συγκεκριμένων μελών εκτός του Δ.Σ. να αναλάβουν και άλλους θεματικούς τομείς δράσης, όπως υγείας, δικαιοσύνης, οικονομίας, υποδομών, παιδείας, πολιτισμού, κοινωνικών θεμάτων, αγροτικού στην περιοχή του Δήμου Μουζακίου.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση ΠΕΔ-Δημάρχων με τον Γ.Γ. ΥΠΕΣ στην Καρδίτσα

Next Article

7ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πύλης