Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ένωση Αγροτουρισμού Θεσσαλίας

Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι,

Η Ένωση Αγροτουρισμού Θεσσαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συγκρότηση της σε σώμα. (Αριθμ.Μητρώου Πρωτοδικείου Καρδίτσας 86/2017)

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πρίν δύο χρόνια με αφορμή την επίσκεψη του Κου Φραντζεσκάκη πρόεδρο ΣΕΑΓΕ. Συστάθηκε προσωρινά μια μικρή ομάδα και χρειάστηκαν δύο δύσκολα χρόνια ώστε να οργανωθεί ένα δίκτυο από αγρότες με επισκέψιμες μονάδες, παραγωγούς, μικρούς καλλιεργητές, μικρά καταλύματα και μικρά οικογενειακά εστιατόρια.

Αυτό που κάνει το δίκτυο να ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα ανά την Ελλάδα, είναι οτι υπερισχύουν οι άνθρωποι του πρωτογενή τομέα.

Από τους πρώτους εμπορικούς Στόχους του δικτύου είναι να οργανώσει και να φτιάξει ένα τουριστικό προιόν με σκοπό την προώθηση του στο εξωτερικό.

Ευελπιστούμε το προιόν να φτάσει και να προωθηθεί στοχευμένα και να έχει σαν αποτέλεσμα την διαφήμιση της όμορφης Θεσσαλίας.

Τέλος, κατόπιν παρουσίασης της Θεσσαλίας που κάναμε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού που πραγματοποιήθηκε στα Τζουμέρκα στην Ήπειρο 20/10 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε οτι το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα στον Νομό Καρδίτσας. Πράγμα που σημαίνει οτι θα αναδειχτεί η περιφέρεια μας σε ξένους δημοσιογράφους και tour operator που θα είναι καλεσμένοι μας.

το Link της παρουσίασης : https://www.youtube.com/watch?v=JjJF6rDsfPw

Το Δ.Σ. κατόπιν διαδικασίας αρχαιρεσιών ορίστηκε ως εξής :

Πρόεδρος Ελένη Νικολαΐδου (κατάλυμα)

Αντιπρόεδρος Ιωάννα Καβουρτίδη (προιόντα πρόπολης)

Γενικός Γραμματέας Ευαγγελία Νικολάου (μελισσοκόμος,οινοποιός)

Ειδικός Γραμματέας Αθανάσιος Μπαιράμης (εστίαση)

Ταμίας Αντώνης Παπαδάκος (παντοπωλείο)

Μέλος 1. Αλεξάνδρα Τσιαντή (φάρμα βιοδυναμικής καλλιέργειας)

Μέλος 2. Δημήτρης Πάλμος (κατάλυμα)

Χρειάζεται πολλή δουλειά, οργάνωση, επισκέψεις και στις υπόλοιπες πόλεις της Θεσσαλίας, συγκεκριμένος στόχος ώσπου να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Ελπίζουμε ομως σε μια καλή συνεργασία με όλους τους φορείς. Πράγμα που με κάποιους ήδη δουλεύουμε.

Ο πρώτος επίσημος τουριστικός φορέας που έχει μέσα Πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα. Μακριά από χρώματα και πολιτικές. Εξάλλου ο Τουρισμός είναι χαρά, δεν έχει ένα χρώμα…είναι πολύχρωμος και τις 365 μέρες !!!!!

agrotourismos 1

agrotourismos 2

agrotourismos 3

agrotourismos 4

agrotourismos 5




Total
0
Shares
Previous Article

Εναρμόνιση της εκπαίδευσης με τις κοινωνικές ανάγκες

Next Article

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων