Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγκινητική η προσέλευση του κόσμου στο Ιερό Προσκύνημα των Αγίων Αναργύρων στην Κρανιά

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα που φυλάσσονται στο Ιερό Προσκύνημα των Αγίων Αναργύρων στην Κρανιά Μουζακίου.

Το απόγευμα τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός όπου λιτανεύθηκαν τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Αναργύρων καθώς και η Εφέστιος Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας, με πλήθος λαού και δάκρυα στα μάτια να ζητάνε την θεραπεία από διάφορες ασθένειες.

Το πρωί τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Σελλάνων π. Βασιλείου και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Ιθώμης π. Ιωάννου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας τελέσθηκε Μεθεόρτιος εσπερινός και Παράκληση στους Αγίους Αναργύρους κρατώντας αμείωτη την προσέλευση του κόσμου στην αναζήτηση της θεραπείας.

Στο κήρυγμά του ο εφημέριος του Ναού π. Νικόλαος αναφέρθηκε στον τρόπο προσέλκυσης της Θείας Χάριτος, ιδίως όταν πάσχουμε από κάποια ασθένεια και προέτρεψε τους πιστούς να μένουν ενωμένοι στην αγάπη του Χριστού, ότι εάν επιτρέψει ο Ίδιος και να γίνουν όλοι μία προσευχητική αλυσίδα για τον πάσχοντα άνθρωπο.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Άγιοι Ανάργυροι Κρανιάς”]



Total
0
Shares
Previous Article

Δήλωση Β. Τσιάκου αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για το δημοψήφισμα της Κυριακής

Next Article

Σπύρος Λάππας: Γιατί λέμε ΟΧΙ

Related Posts